Nieuws

Volgen op

Speler van het jaar, FC Lisse thuis

IJsselmeervogels verloor afgelopen zaterdag met 0-2 van FC Lisse. De 12-koppige Speler van het jaar-jury geeft net als vorig seizoen, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Dames 1 en MO17-1 naar halve finale

Afgelopen zaterdag boekten zowel Dames 1 als IJsselmeervogels MO17-1 een fraaie prestatie in de districtsbeker West I. Beide teams wisten hun wedstrijd te winnen waardoor ze door bekerden naar de volgende ronde.

Geweldige prijzen Heinen & Hopman tribunespel op Koningsdag

Ook dit jaar is er tijdens Koningsdag het inmiddels niet meer weg te denken tribunespel met prachtige prijzen. Om mee te kunnen spelen hoeft u dus NIET meer op de tribune plaats te nemen. De trekking wordt om 17.30 uur verricht door onze voorzitter met een druk op de (speciale) rode knop. Daarna verschijnen de winnende stoelen op het ledscorebord. De gewonnen prijzen worden zoveel als mogelijk is ter plekke uitgereikt. Meedoen kan voor slechts € 5,- per plaats!

Hoofdprijs: Grill Guru Classic Kamado maat Large t.w.v. € 899,- (Gesponsord door Heinen & Hopman Engineering)tribunespel1

Tweede prijs: Sieradencheque t.w.v. € 250,- (Gesponsord door Edel Collecties)

Derde prijs: Bluetooth (MicroS)  Smart watch 16 GB t.w.v. € 219,95tribunespel2

Vierde prijs: JBL charge 3 t.w.v. € 130,- (waterproof, portable, bluetooth speaker)tribunespel3

Vijfde prijs: Pioneer hoofdtelefoon (Blue tooth) t.w.v. € 100,-tribunespel4

Als het niet lukt om de prijzen ter plekke uit te reiken, dan volgt op vrijdag 28 april de uitslag van het tribunespel op deze site. Prijswinnaars kunnen zich dan, onder overlegging van het winnende plaatsbewijs, melden bij Peter Bronkhorst (06-11531218) om hun prijs alsnog op te halen.

Verlenging hoofdsponsorcontract FishPartners getekend

Nadat eerder al was bekend gemaakt dat FishPartners, de visgroothandel met haar hoofdvestiging in Spakenburg, ook de komende twee jaar hoofdsponsor van IJsselmeervogels blijf, is nu ook het contract getekend. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Lisse kwamen Peter Frans Koelewijn, directeur FishPartners, en een delegatie van het bestuur bij elkaar om het contract te tekenen. 

Deze verlenging betekent dat IJsselmeervogels tot en met de zomer van 2019 met de visgroothandel op het shirt speelt. FishPartners is al jaren actief als sponsor bij IJsselmeervogels en sinds 2014 als hoofdsponsor aan de club verbonden. De topkwaliteit van FishPartners past uitstekend bij het topvoetbal dat IJsselmeervogels nastreeft.

Frank van den Bos en Peter Frans Koelewijn bezegelen de verlenging met een handdruk

Vorig seizoen kwam Peter Frans Koelewijn, directeur van Fishpartners, al uitgebreid aan het woord in de presentatiegids. “Van onze medewerkers is 98 procent rood. Toen we hoofdsponsor werden, waren onze medewerkers apetrots op FishPartners. Dat de vlag van hún werkgever bij de ingang van hún club wapperde. Zo werd het hoofdsponsorschap een impuls voor een nieuwe eigen identiteit voor onze medewerkers.”

Een toost op uitstekende samenwerking

IJsselmeervogels feliciteert Fishpartners met deze contractverlenging en bedankt Fishpartners voor het vertrouwen.

Meer over Fishpartners: www.fishpartners.nl
Het artikel in de presentatiegids over Fishpartners

Derby KRV - Smurfen groot succes!

Er is dit seizoen al veel gezegd over het gemis van de derby. Al die opmerkingen gaan voorbij aan het feit dat er dit seizoen wel degelijk regelmatig derby's op het programma staan. Vrijdag 21 april was het echter tijd voor een wel heel bijzondere: namelijk de derby tussen de Kleine Rooie Vogels en de Blauwe Smurfen. In toernooivorm gingen zo'n 90 spelertjes in de leeftijd van 5 en 6 jaar van IJsselmeervogels en Spakenburg de onderlinge strijd aan.

Meedogenlozer FC Lisse wint ook op de Westmaat

IJsselmeervogels is er in de topper tegen FC Lisse niet in geslaagd de succesvolle zegereeks te vervolgen. Op sportpark De Westmaat wonnen de gasten met 0-2 door goals van Van der Putten en Van Eeuwig en dat had de ploeg van Van der Heide vooral aan zichzelf te wijten. Door het verlies blijft IJsselmeervogels weliswaar op kop, maar enkel nog op doelsaldo. Daarmee heeft het tegelijkertijd ook alles nog in eigen hand.

Wedstrijdverslag >>

Update trainersstaf jeugdopleiding seizoen 2017-2018 (5)

Graag willen we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen de trainersstaf van de jeugdopleiding. Binnen de TC-Jeugd zijn we druk doende om met de huidige trainers het lopende seizoen te evalueren en met nieuwe kandidaat-trainers te spreken om de opleiding te komen versterken.

Van der Heide: "De club snakt naar succes"

IJsselmeervogels neemt het zaterdagmiddag in een absolute topper thuis op tegen FC Lisse. Wint IJsselmeervogels van de Lissenaren dan zet het een reuzenstap richting een nieuw kampioenschap. Sandor van der Heide beschouwt voor op het treffen.

Aangescherpte acceditatieprocedure: meld u aan!

Bij de wedstrijd IJsselmeervogels - FC Lisse zal een verscherpte accreditatieprocedure gelden, mede vanwege de verwachte drukte. Om alle mediavertegenwoordigers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het vereist dat zich voorafgaand aan de wedstrijd melden bij de persruimte van IJsselmeervogels, om daar een toegangskaart te krijgen voor de mixed-zone en eventueel de zittribune.

Jan Vedder nieuw staflid Kleine Rooie Vogels

Voor het 5e jaar op rij is het de TC-Jeugd gelukt om de zeer ervaren staf voor de Kleine Rooie Vogels vast te leggen. Zowel Joop Brand als Abraham Bos hebben te kennen gegeven er een jaartje aan vast te plakken. Ze gaan onze jongste jeugd helpen de eerste stappen in het mooiste spelletje van de wereld te zetten. Maar er is uitbreiding van de staf gerealiseerd, want Jan Vedder heeft aangegeven dat hij hierbij gaat helpen.

Alle evenementen

Evenementen

25
apr
JO Talentendag

JO Talentendag
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 2017

Koningsdag 2017
Sportpark De Westmaat

23
juni
Vriendinnendag 2017

Vriendinnendag 2017
Sportpark de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's