Nieuws

Volgen op

Wereldgoal AFC brengt IJsselmeervogels in mineur

IJsselmeervogels heeft opnieuw geen overwinning weten te boeken in de Tweede divisie. Op eigen veld had IJsselmeervogels het beste spel, maar was het AFC dat via Koen Bosma er met de drie punten vandoor ging: 0-1.

Wedstrijdverslag >>

Update bouwjournaal 21 oktober

Zoals iedereen kan zien, vordert de bouw gestaag. Lees daarom de update van het bouwjournaal voor een update en nieuwe foto's.

Jeffrey Buitenhuis bereikt de 100

Vorige week zaterdag in het thuisduel tegen De Treffers speelde Jeffrey Buitenhuis zijn honderdste officiële wedstrijd voor IJsselmeervogels. Reden genoeg om de jubilaris aanstaande zaterdag in de thuiswedstrijd tegen AFC even kort in het zonnetje te zetten.

Bas van Diermen pupil van de week tegen AFC

Bas van Diermen is zaterdag in de wedstrijd IJsselmeervogels - AFC pupil van de week. De 10 jarige speler van IJsselmeervogels JO11-1 zit doordeweeks op de Calvijnschool in groep 7. Zaterdag draait hij mee met het eerste elftal.

Leushuis: "Nu een reeks neerzetten"

IJsselmeervogels neemt het zaterdag op eigen veld op tegen AFC uit Amsterdam. Willem Leushuis neemt het daarmee op tegen een van zijn vorige clubs. Voor IJsselmeervogels de kans om sportief revanche te nemen voor de nederlaag van vorige week tegen De Treffers (1-5).

Van Willige verlengt tot 2020

IJsselmeervogels heeft zich de komende twee jaar verzekerd van de diensten van Jan van Willige. De 18-jarige doelman zette deze week een handtekening onder een contractverlenging dat hem tot de zomer van 2020 verbindt aan de Rooien.

Drie nieuwe sponsoren voor IJsselmeervogels

Na het 5-1 verlies van IJsselmeervogels tegen De Treffers had de sponsorcommissie van IJsselmeervogels mooi nieuws te melden. We zijn erg blij dat we maar liefst 3 (nieuwe) sponsoren mochten afkondigen.

Drie nieuwe gecertificeerde stewards

Donderdag 11 oktober 2017 werd er in het sponsorhome van Spakenburg weer een opleiding voor stewards afgerond. Maar liefst 12 aspirant stewards van DOVO, Kozakken Boys, IJsselmeervogels en Spakenburg hadden de afgelopen tijd in vier avonden de verplichte les- en oefenstof gepresenteerd gekregen.

Jong FC Utrecht en IJsselmeervogels scoren niet in oefenduel

IJsselmeervogels speelde vanavond een oefenwedstrijd in Utrecht op een fris sportcomplex Zoudenbalch. Jong FC Utrecht, uitkomend in de Jupiler League, was de tegenstander. Na 90 minuten stond de 0-0 eindstand op het scorebord.

Wedstrijdverslag >>

Markiet eerste nieuwe aanwinst IJsselmeervogels

Gévero Markiet speelt vanaf komend seizoen in het rood-wit van IJssemeervogels. De verdediger kwam deze week een contract overeen tot de zomer van 2019. De centrale verdediger komt over van Helmond Sport.

Alle evenementen

Evenementen

27
okt
Sonnema Pubquiz

Sonnema Pubquiz
Kantine IJsselmeervogels

29
okt
Spakenburgs Visserskoor Matrozenfestival

Spakenburgs Visserskoor Matrozenfestival
Sporthal de Toekomst

17
nov
Mosselavond

Mosselavond
Salentein Lounge

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's