Nieuws

Volgen op

Beukers naar AZ Alkmaar

Zoals elders op de site te lezen valt, gaat het goed met de prestaties van de diverse jeugdteams. Die prestaties vallen ook op bij de vele scouts die bij jeugdwedstrijden van IJsselmeervogels langs de lijn staan. Vorig seizoen verdienden Douwe Knevel (naar PEC Zwolle) en Tarik Arslan (naar Vitesse) al een transfer. Dit seizoen werden Jordy Ruizendaal (NEC) en Yassine Tekfaoui (FC Utrecht) al door BVO's aangetrokken en daar kwam vorige week ook Daniël Beukers bij, die naar de jeugdopleiding van AZ vertrekt.

Jumbo jeugdtoernooi groot succes!

Afgelopen zaterdag werd de eerste editie van het Jumbo jeugdtoernooi bij IJsselmeervogels succesvol afgewerkt. IJsselmeervogels is trots dat Jumbo onze jeugd omarmt en zijn naam hieraan wil verbinden.

JO19-1 PROMOVEERT NAAR TWEEDE DIVISIE

Door een ruime overwinning de finale promoveert IJsselmeervogels JO19-1 naar de tweede divisie. In en tegen Volendam werd het 0-4. Goals kwamen van Sergio Kozjak, Stefan Koelewijn, Cem ter Burg en Mark de Graaf. Door de winst speelt JO19-1 komend seizoen in de Tweede divisie! 

Haringparty 20 juni: Proeven aan netwerken én haring

Woensdagavond 20 juni organiseert IJsselmeervogels vanaf 17.00 uur een Nieuwe Haring-party. Een event speciaal voor sponsoren en zakenlui die willen proeven aan de Hollandse nieuwe en willen netwerken.

Voorlopige teamindeling seizoen 2018-2019

De nieuwe voorlopige indeling voor het seizoen 2018-2019 kan pas bekend gemaakt worden na 15 juni. Dit omdat op 15 juni de overschrijvingsperiode sluit. Daarna moeten we dus nog de laatste zaken verwerken. We streven ernaar om de nieuwe voorlopige teamindeling dus zo snel mogelijk in de week na 15 juni via de website te kunnen publiceren. Houd daarom de website goed in de gaten!

JO19-1 speelt finale nacompetitie in en tegen Volendam

Afgelopen zaterdag heeft de JO19-1 in een slijtageslag de finale van de nacompetitie bereikt (lees hier nog even het verslag van die wedstrijd). Deze finale zal aanstaande zaterdag worden gespeeld tegen RKAV Volendam JO19-1 op het complex van RKAV Volendam. Komt allen dit enthousiaste en succesvolle team aanmoedigen zodat ze voor het derde jaar op rij promoveren.

Aanvang 14:30 uur
Locatie: Sportpark Volendam, Julianaweg 3A, Volendam

Hulp gezocht bij toegangscontrole komend seizoen

Voor het komend seizoen zijn we op zoek naar een aantal mensen die bij thuiswedstrijden kunnen helpen met de toegangscontrole.

Jorrit Kunst naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van de 29-jarige Jorrit Kunst. De linkerverdediger komt over van Zondagderdedivisionist Be Quick 1887 en tekent een contract voor één seizoen.

Jumbo Jeugdtoernooien van start

Zaterdag 16 juni gaan de Jumbo Jeugdtoernooien van start.Wij zijn trots te kunnen melden dat voor de komende 3 jaar Jumbo van Wincoop (uit Spakenburg) als hoofdsponsor aan dit toernooi gekoppeld is. 

JO19-1 plaatst zich voor finale nacompetitie

eAfgelopen zaterdag heeft de O19-1 de halve finale gewonnen van s.v. Argon uit Mijdrecht.

Alle evenementen

Evenementen

20
juni
Nieuwe Haring Party

Nieuwe Haring Party
Salentein Lounge

21
juni
Extra Algemene Ledenvergadering

Extra Algemene Ledenvergadering
Salentein Lounge

23
juni
Jeugtoernooi JO12 & JO13

Jeugtoernooi JO12 & JO13
Sportpark de Westmaat

7
juli
Fishpartners Open schaaktoernooi

Fishpartners Open schaaktoernooi
Salentein Lounge

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's