Nieuws

Volgen op

Maikel de Harder naar Eemdijk

Maikel de Harder (26) maakt deze zomer de overstap van IJsselmeervogels naar hoofdklasser en plaatsgenoot v.v. Eemdijk. De middenvelder en voormalig aanvoerder van IJsselmeervogels speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis voor hoofdklasser DOVO, dat promoveerde naar de Derde divisie.

Carmelia wint en pakt finaleplaats met Curaçao

IJsselmeervogels-verdediger Shanon Carmelia heeft zich met Curaçao geplaatst voor de finale van de Caribbean Cup. De nationale ploeg van het eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee won donderdagavond (lokale tijd) met 2-1 van gastland Martinique, waardoor het zich plaatste voor de finale.

IJsselmeervogels wil dat KNVB afziet van belofteninstroom

Zes voetbalverenigingen hebben in het belang van het amateurvoetbal het initiatief genomen om de KNVB in de persoon van directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee, te bewegen om af te zien van instroom van de beloften in de amateurvoetbal.

IJsselmeervogels gaat over tot aanschaf van 2 nieuwe bussen

In nauwe samenwerking met de sponsor van het G-team, ING Bank Amersfoort, zijn twee busjes aangeschaft voor het vervoer van jeugd-, senioren-, G-teams en de facilitaire commissie. Hoofdsponsor Fishpartners en Jeugdhoofdsponsor Bakkerij Wouter de Graaf doen een forse duit in het zakje voor de jaarlijkse exploitatiekosten van de bussen en de aflossing zal de Club van 100 van IJsselmeervogels voor haar rekening nemen.

IJsselmeervogels had in het verleden al eerder soortgelijke busjes, maar inmiddels zijn deze twee gele busjes dusdanig verouderd dat het wachten is tot deze niet meer door de keuring komen. IJsselmeervogels had daarom behoefte aan vervanging. Destijds zijn de busjes beschikbaar gesteld door Bakkerij ’t Stoepje, iets waar IJsselmeervogels nog steeds dankbaar voor is.

Op de foto staan Peter Frans Koelewijn en André van Diermen namens sponsoren FishPartners en Bakkerij Wouter de Graaf, Henk de Graaf en Willem Koelewijn namens de club van 100, bestuurslid Marcel de Graaf, Lammert Heinen (inkoop materialen)en Peter Koelewijn (beheerder busjes).

De foto is gemaakt door Mark van Hardeveld, waarvoor dank!

Busjes club van 100 3

IJsselmeervogels komend seizoen actief in Acerbis Beloftencompetitie

Het beloftenteam van IJsselmeervogels gaat komend seizoen meedraaien in de Acerbis Beloftencompetitie Midden-Nederland. In deze competitie, bestaand uit vier poules met daarin vier teams en daarop volgende kruisfinales, halve finales en een finale die beslist wie de beste beloften van Midden-Nederland zijn.

Vijfde zaalvoetbalteam schrijft zich in

IJsselmeervogels gaat vanaf komend seizoen starten met zaalvoetbal en inmiddels zit de club op vijf teams, waarvan een damesteam, die komend seizoen aan de slag gaan in de zaalvoetbalcompetitie van de KNVB. 

Voetbalgids: voorlopige teamindeling

De voorlopig teamindeling is bekend.

Vrijwilligers begonnen met restauratie sporthal

Zaterdagochtend zijn een aantal vrijwilligers gestart met het vervangen van de verlichting in de sporthal door LED-verlichting. Via een hoogwerker en een steiger werden eerst de ijzeren beschermkappen verwijderd en vervolgens werden de lichten vervangen.

Mulder vervolgt carrière bij Loosdrecht

Doelverdediger Boy Mulder (22) stapt deze zomer over naar SV Loosdrecht. De ploeg uit de gemeente Hilversum wist zich afgelopen seizoen via de nacompetitie veilig te spelen in de tweede klasse B en ziet zich nu versterkt worden met Mulder.

Marciano van Leijenhorst komt de jeugdopleiding versterken

Graag willen we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen de trainersstaf van de jeugdopleiding. Binnen de TC-Jeugd zijn we druk doende om met de huidige trainers het lopende seizoen te evalueren en met nieuwe kandidaat-trainers te spreken om de opleiding te komen versterken.

Alle video's

Recente media

Alle video's