Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels wederom langs FC Lienden

Voor de tweede keer dit seizoen wist IJsselmeervogels te winnen van FC Lienden. Net als de heenwedstrijd legden De Vogels een goede wedstrijd op de mat. Uitgezonderd een klein half uur in de tweede helft was IJsselmeervogels heer en meester en won het met 3-1.

Wedstrijdverslag >>

Actie Jumbospaarboek van start, info voor de leiders!

Aanstaande maandag 19 februari gaat de Jumbo voetbalplaatjesactie van start om een mooi verzamelalbum bij elkaar te sparen met daarin alle teams van IJsselmeervogels. Uniek is dat deze keer dat iedereen zijn persoonlijke album krijgt.

Leushuis: “Ogen zullen op Van den Meiracker gericht zijn”

IJsselmeervogels kruist aanstaande zaterdag - opnieuw in een thuiswedstrijd - de degens met FC Lienden. De ploeg van Hans Kraaij jr. staat momenteel op een achtste plaats met 30 punten uit 19 wedstrijden. Willem Leushuis blikt vooruit op het duel met de Betuwenaren.

Beloften verliezen van Huizen (4-1)

Het beloftenteam van IJsselmeervogels heeft dinsdagavond gespeeld tegen de beloften van Huizen. De wedstrijd ging met 4-1 verloren. Hieronder vindt u het uitgebreide verslag van Ron Tuijnman van SV Huizen, wat we met toestemming hebben overgenomen.

Nieuwe sponsor voor De Vogels

Na de heerlijke thuisoverwinning op Excelsior Maassluis had de sponsorcommissie goed nieuws te melden.

Speler van het jaar, Excelsior Maassluis thuis

IJsselmeervogels won afgelopen zaterdag met 1-0 van Excelsior Maassluis. De Speler van het jaar-jury geeft net als vorig seizoen, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Prachtgoal brengt IJsselmeervogels dikverdiende zege

Op een zonovergoten sportpark De Westmaat heeft IJsselmeervogels dikverdiend met 1-0 gewonnen van Excelsior Maassluis, getraind door ex-Vogel Jeroen Rijsdijk. Een late, zeer fraaie, treffer van invaller Dylan Chiazor deed de Tricolores de das om.

Wedstrijdverslag >>

Jong Utrecht doelpuntrijk op De Westmaat

Jong FC Utrecht heeft op Sportpark De Westmaat een klinkende zege geboekt op RKC Waalwijk. De ploeg van trainer Robin Pronk won met maar liefst 5-2.

Esmee de Graaf en Williënne ter Beek in ’t Sportcafé

Esmee de Graaf (20) en Williënne ter Beek (17) zitten deze week in het LOS Sportcafé. De twee voetbalsters speelden in de jeugdopleiding bij IJsselmeervogels en hebben het inmiddels geschopt tot (jeugd)international. 

Loting koppeldarttoernooi

Vrijdagavond 16 maart is het traditionele koppeldarttoernooi in de kantine van IJsselmeervogels. Donderdagavond was de loting voor dit toernooi wat live te zien was op onze Facebookpagina.

Alle evenementen

Evenementen

28
feb
Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

9
mrt
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's