Nieuws

Volgen op

Update voetbalplaatjesactie!

De eerste fotoshoot voor de Jumbo voetbalplaatjesactie is geweest. Ondanks dat het weer roet in het eten wilde gooien hebben we uiteindelijk alle leden voor die avond op de foto gekregen!

IJsselmeervogels opnieuw Utrechts beste!

IJsselmeervogels is gemiddeld genomen de hoogst spelende amateurclub van de provincie Utrecht. Dat is gebleken uit een analyse door trainersvakblad De VoetbalTrainer, dat onder meer ook initiatiefnemer is in de jaarlijkse Rinus Michels Award. Landelijk gezien eindigde IJsselmeervogels op een verdienstelijke veertiende plaats in de lijst die jaarlijks wordt uitgebracht.

Afgelastingen 9 december

Door de verwachte weersomstandigheden zijn zaterdagochtend 9 december een aantal wedstrijden afgelast.

Alle trainingen voor 11 december afgelast

Door de huidige en de verwachte weersomstandigheden zijn alle trainingen, dus ook die van de A-selectie, afgelast.

Leushuis: “Als groep stappen gemaakt. Excelsior mooie testcase.”

Met de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis wacht voor IJsselmeervogels en trainer Willem Leushuis een treffen met een oude bekende: Jeroen Rijsdijk. De 40-jarige trainer is sinds 2015 trainer bij Excelsior Maassluis en speelde in het verleden nog vier seizoenen bij IJsselmeervogels, waarvan een deel onder… Willem Leushuis. De IJsselmeervogels-trainer blikt vooruit op het treffen.

Afhalen zalmen bij kibbelingkraam & losse verkoop

De komende zaterdagen kunt u uw via de website bestelde zalmen ophalen bij de kibbelingkraam. Dan is er ook de mogelijkheid om losse gerookte zalmen te kopen. Overheerlijke warm gerookte zalm met de bekende Kwaliteit van IJsselmeervogels! De zalmen zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro, zijn vacuüm verpakt en kunnen eventueel ook in luxe geschenkverpakking geleverd worden.

FIFA 18 toernooi, 28 december

Donderdag 28 december organiseert supportersclub N.A.S. het Meerwaerde FIFA18-toernooi in de kantine van V.V.IJsselmeervogels.

Oud-jeugdvoorzitter Klaas Huijgen overleden

Zaterdag 2 december bereikte ons het trieste bericht dat voormalig jeugdvoorzitter Klaas Huijgen na een kort ziekbed op 66-jarige leeftijd is overleden.

Jaimy Schaap langdurig vastgelegd door IJsselmeervogels

De technische commissie van IJsselmeervogels heeft deze week overeenstemming bereikt met doelman Jaimy Schaap over een contractverlenging tot 2021. Bij die verlenging zit bovendien een optie voor nog eens twee extra seizoenen verlenging. Schaap ligt daarmee minimaal de komende drieënhalf jaar vast bij IJsselmeervogels.

Sponsoren steken IJsselmeervogels MO15-1 in het nieuw

Afgelopen zaterdag is het MO15 meidenteam van IJsselmeervogels in het nieuw gestoken.

Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden / kantine De Westmaat

15
dec
Jong FC Utrecht - Telstar

Jong FC Utrecht - Telstar
Sportpark de Westmaat

18
dec
Extra Algemene Ledenvergadering

Extra Algemene Ledenvergadering
Wedstrijdsecretariaat

20
dec
Kerstborrel

Kerstborrel
Salentein Lounge

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's