Nieuws

Volgen op

Bekendmaking voorlopige indeling jeugdteams

Het seizoen zit er voor de meeste teams op. Iedereen is nu natuurlijk nieuwsgierig naar de teamindeling voor het komende seizoen. Deze zal kort na 15 juni (de uiterlijke overschrijvingsdatum) bekend worden gemaakt. Dat zal dan een voorlopige teamindeling zijn. Nog even geduld dus.

Thuistoernooi Onder-9 en Onder-8 groot succes

Na een aantal jaren zonder thuistoernooi was het zaterdag weer geweldig om te zien hoe 32 teams tegen elkaar streden in zeven poules. Dit alles in een uitermate sportieve sfeer en ook de aanwezig EHBO heeft maar bij een beperkt aantal deelnemers hulp hoeven te verlenen.

IJsselmeervogels JO17-1 pakt de beker!

IJsselmeervogels O17-1 (B1) heeft afgelopen zaterdag de Districtsbeker West 1 gewonnen in hun eigen leeftijdscategorie. In Uithoorn moest het in de finale worden opgenomen tegen HFC EDO JO17-1 uit Haarlem.  

Dames 1 verliest bekerfinale met opgeheven hoofd

IJsselmeervogels Dames 1 is er niet in geslaagd de bekerfinale in winst om te zetten. De ploeg van trainer Jaco Oosterveen moest in Uithoorn na 90 minuten spelen met 3-1 het hoofd buigen voor Vreeswijk Dames 1. 

MO17-1 verliest KNVB bekerfinale na slijtageslag

De Mo17-1 speelde zaterdag de KNVB bekerfinale tegen de Zouaven MO17-1. Het werd een zeer spannende wedstrijd waarin beide teams kansen kregen en de strijd vrij gelijk op ging, maar waar De Zouaven uiteindelijk vanaf de strafschopstip aan het langste eind trok.

Samir Merraki naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen weten te verzekeren van de diensten van Samir Merraki. De 23-jarige middenvelder annex vleugelspeler komt over van VVOG en tekent een contract tot de zomer van 2018, met een optie voor nog een extra seizoen. 

Henk Anton Koelewijn viert 50e verjaardag op grootse wijze

De meest bekende voetballer van het rooie G-team is ongetwijfeld Henk Anton Koelewijn. Deze rasechte rooie is al vanaf de oprichting speler van het G-team en staat bekend als koele afmaker met aantallen waar zelfs Berry Powel alleen maar van kan dromen. Op trainingen en wedstrijden scoort hij al jaren aan de lopende band met als specialiteit de hakbal.  Dit leverde hem in de loop van de tijd de bijnaam ‘The Hunt’ op, genoemd naar de gelijknamige topspits van Schalke 04 Klaas Jan Huntelaar.

Vooraankondiging: Week van IJsselmeervogels

Een mooi jubileum is in aantocht: IJsselmeervogels bestaat op 6 juni a.s. 85 jaar. Ook dit jaar willen we de verjaardag van onze mooie vereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Net als de afgelopen twee jaar organiseert IJsselmeervogels Events daarom 'De week van IJsselmeervogels', met tal van activiteiten voor jong & oud, supporter & sponsor, niet-spelend lid & spelend lid en uiteraard alle vrijwilligers.

Bekerfinale IJsselmeervogels JO17-1 tegen Edo hfc JO17-1

Het seizoen is voor de rooie JO17-1 bijna voorbij. Met vele eerstejaars spelers heeft dit team een mooi seizoen gehad in de 3e divisie. De laatste weken hebben meerdere spelers hun debuut mogen maken in de JO19-1 (Julian Prinsen, Rick Blokhuis, Jordi Ruizendaal, Cem ter Burg en Yassine Tekfaoui). En spelers van de JO16-1 en JO15-1 hebben hun debuut gemaakt in de JO17-1 en dat is wat de rode draad is binnen de club, opleiden, weerstand verhogen.

Seizoen A-selectie zit er bijna op

Het seizoen van de kampioen van de derde divisie zaterdag zit er bijna op. Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van Van der Heide de laatste wedstrijd van het seizoen. Deze en komende week is de selectie echter nog op de Westmaat te vinden. 

Alle evenementen

Evenementen

27
mei
Laatste instuifdag KRV

Laatste instuifdag KRV
Hoofdveld IJsselmeervogels

30
mei
G-team tegen Koeman & Friends

G-team tegen Koeman & Friends
Hoofdveld

30
mei
Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering
Kantine

1
juni
Kampioensreceptie

Kampioensreceptie
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's