Nieuws

Volgen op

Van der Heide vertrekt bij IJsselmeervogels

Sandor van der Heide verlaat IJsselmeervogels om per direct fulltime aan de slag te gaan als assistent-trainer bij De Graafschap.

Vogels niet langs dorpsgenoot: 1-1

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd haar een-na-laatste oefenduel in winst om te zetten. Tegen plaatsgenoot Eemdijk moest genoegen genomen worden met een gelijkspel. 1-1.

Wedstrijdverslag >>

Wijzigingen pupillenvoetbal: “Plezier en ontwikkeling voorop”

Wanneer je kinderen vraagt wat ze het allerleukste vinden aan voetballen, zeggen zij; scoren, acties maken, veel aan de bal zijn en samenspelen. Als kinderen plezier hebben in het spel, voetballen ze vaker en worden ze steeds beter. In een optimale omgeving leren voetballen zorgt voor een betere ontwikkeling. 

Jeffrey van den Dikkenberg komt de jeugdopleiding versterken (update 7)

Graag willen we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen de trainersstaf van de jeugdopleiding. Binnen de TC-Jeugd zijn we druk doende om met de huidige trainers het lopende seizoen te evalueren en met nieuwe kandidaat-trainers te spreken om de opleiding te komen versterken.

Jong FC Utrecht acht keer op de Westmaat

Net als vorig seizoen zal Jong FC Utrecht een aantal van hun thuiswedstrijden in de Jupiler League bij IJsselmeervogels op de Westmaat spelen. De talentenformatie van trainer/coach Robin Pronk opent het seizoen met een thuiswedstrijd in Stadion Galgenwaard tegen FC Oss en komt op vrijdag 1 september voor het eerst op De Westmaat in actie.

Povere eerste helft nekt IJsselmeervogels: 0-1

IJsselmeervogels is er in de tweede wedstrijd van de Salentein Cup niet in geslaagd om van divisiegenoot ASV de Dijk te winnen. De Amsterdammers wonnen het duel met 0-1.

Wedstrijdverslag >>

Openingsduel Salentein Cup eindigt in remise: 1-1

Het openingsduel van de Salentein Cup, tussen IJsselmeervogels en Sparta Nijkerk, is geëindigd in een 1-1 gelijke stand. Al na negen minuten spelen opende Mohammed al Haydar namens Sparta Nijkerk de score door een corner binnen te koppen. Na rust kwam IJsselmeervogels op gelijke hoogte via Soufian Moro. De penaltyserie na afloop van het duel werd met 6-5 gewonnen door de ploeg van Sandor van der Heide. 

Wedstrijdverslag >>

Salenteincup 2017 van start

De strijd om de Salenteincup start vanavond om 20:00 uur aan de rode zijde van de Westmaat met de wedstrijd IJsselmeervogels - Sparta Nijkerk. Het inmiddels traditionele toernooi om De SalenteinCup dat door Sparta Nijkerk wordt georganiseerd kent dit jaar niet alleen een hoogwaardige bezetting maar ook een wat andere opzet.

Speler van het jaar 2017/18

Op de komende vrijwilligersavond krijgt de speler van het jaar 2016/17 de bronzen botter weer uitgereikt. Wie zou het zijn? Houd de site hiervoor in de gaten.

Alle evenementen

Evenementen

19
aug
Open dag IJsselmeervogels

Open dag IJsselmeervogels
Sportpark De Westmaat

9
sept
Uitnodiging vrijwilligersavond

Uitnodiging vrijwilligersavond
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's