Nieuws

Volgen op

Speelparadijs Koningsdag

De voorbereidingen voor het speelparadijs in de sporthal zijn in volle gang. Op Koningsdag kunnen kinderen t/m 12 jaar zich tegen de geringe prijs van € 3,- in de sporthal vermaken met diverse opblaastoestellen. 

Morgen volgt nog een mega stormbaan van maar liefst 27 x 4 meter!

koningsdag sporthal4

koningsdag sporthal2

koningsdag sporthal3

Koningsdag 2018 en de Kerstmarktspecialist

Tijdens Koningsdag 2018 staat de kerstmarktspecialist met de arrenslee op de parkeerplaats voor IJsselmeervogels bij de ingang.

Start Markt : 11.00 uur
Einde Markt: 16.00 uurimage.png

Uitgerust met een 5-tal kramen gevuld met overtollige en restant kerstproducten. Er zijn kramen met producten van € 1,  € 2,  € 5,  € 10  en € 20.

Ook is er een activiteit spijkerslaan, waarbij je voor € 0,50 cent kunt slaan en een leuke Koningsdag give-away kunt verdienen.

koningsdag kerstmarkt3

Supportersbus naar Maassluis

De supportersbus naar Maassluis voor de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis vertrekt om 11:00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus geef je snel op!

MO17-1 op zoek naar succes in competitie én beker

Eerder deze week meldden we al het succes van IJsselmeervogels MO19-1. Ook de meiden van IJsselmeervogels MO17-1 zijn aan een goed seizoen bezig. Het team van trainer Henk van de Groep doet nog mee op de prijzen in competitie én beker.

Prijzen At/mZ tribunespel Koningsdag 2018

Op Koningsdag 2018 zal weer het uiterst populaire A t/m Z tribunespel gespeeld worden. De hoofdprijs is dit jaar een geweldige buitenkeuken met een winkelwaarde van maar liefst € 599,-!

MO19-1 bezig aan uitstekend seizoen

Het hoogste meidenelftal van de jeugdopleiding, Meiden Onder-19-1 draait tot op heden een fraai seizoen. De ploeg van Tijmen Blokhuis staat momenteel eerste in de voorjaarscompetitie en aanstaande woensdag speelt de ploeg voor een plek bij de laatste vier in de beker.

Speler van het jaar, De Dijk thuis

IJsselmeervogels won afgelopen zaterdag met 4-3 gelijk van ASV De Dijk. De Speler van het jaar-jury geeft net als vorig seizoen, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

IJsselmeervogels maakt het onnodig spannend

IJsselmeervogels heeft op eigen veld een even verdiende als onnodig moeizame zege geboekt op ASV De Dijk. Op een zonnige Westmaat werd het 4-2, waarbij de Rooie goals gemaakt werden door Öztürk, Powel, Markiet en Olijfveld.

Wedstrijdverslag >>

Geslaagde ruilmiddag Jumbo voetbalplaatjes

De ruilmiddag voor Jumbo voetbalplaatjes afgelopen vrijdag in de kantine was zeer geslaagd! Veel kinderen maakten hun album compleet. Voor wie het vergeten is, of niet in de gelegenheid was: op de Koningsdag feestmarkt zullen de resterende plaatjes nog beschikbaar zijn.

TC-Jeugd verlengt met Vermeulen (O15), Ausma (O14) en Van Esveld (O13)

Het huidige seizoen is nog in volle gang. Toch oriënteert IJsselmeervogels zich al op de invulling van de technische staf van de diverse teams die IJsselmeervogels huist. De technische commissie zal de komende tijd zo mogelijk wekelijks informeren over de stand van zaken.

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's