Nieuws

Volgen op

A.s. donderdag oliebollentraining voor seniorenteams

Aanstaande donderdag vindt opnieuw de (jaarlijkse) oliebollentraining plaats. Dit is de afsluiting van het trainingsjaar 2017 voor de seniorenteams van IJsselmeervogels.

De oliebollentraining vangt traditiegetrouw aan met een mixtoernooi op de bijvelden. Rutger van de Groep en Cor Vis hebben de toernooiorganisatie in handen en zullen om half 8 van start gaan. De teams kleden in principe om in hun eigen kleedkamer, maar houd er rekening mee dat ook teams die niet op de donderdagavond trainen een kleedruimte nodig hebben.

Na het mixtoernooi zal in de kantine aan de inwendige mens worden gedacht, voor zowel de teams als de supporters die op donderdagavond structureel in de kantine te vinden zijn. Blom Catering verzorgt dit al sinds jaar en dag bij de oliebollentraining en ditmaal hebben zij heerlijke wraps met hete kip. IJsselmeervogels vult dit aan met broodjes beenham en broodjes warm vlees. Elk voetbalteam krijgt bovendien een krat bier (of evt. Liefmans fruitbier).

IJsselmeervogels ziet de oliebollentraining als dé plek om de onderlinge banden tussen de seniorenteams nog verder aan te halen. Soms is het in een seizoen noodzakelijk om spelers van elkaar te lenen en dan is het goed om elkaar op zulke avonden nog beter te leren kennen. IJsselmeervogels raadt de oliebollentraining zodoende van harte bij de seniorenteamleden aan!

Tot donderdag!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen