Nieuws

Volgen op

Eerste 'Echte Mannenbingo' groot succes

IJsselmeervogels kende vrijdagavond een fantastische eerste editie van Echte Mannenbingo. Ruim 180 mannen zagen in de Salentein Lounge veel prijzen de revue passeren en konden terugkijken op een geslaagde avond.

Een volle Salentein Lounge tijdens de eerste editie

De deelnemers werden bij binnenkomst, na het in ontvangst nemen van de bingokaarten, getrakteerd op een bokbiertje. De lekkernij, geheel passend in de tijd van het jaar en geserveerd in een bijpassend glas, viel bij velen goed in de smaak.

Wat volgde was een avond vol gezelligheid, waar naast vijf bingorondes ook een loterij werd gehouden, een spel met gouden klaviertjes op bierflessen en was ook nog een envelop te vinden onder een stoel. Ondertussen zorgde de selectie van Dames 1, aangevuld met wat extra vrouwelijke krachten, voor het uitserveren van drinken en snacks.

De dames zorgden tijdens Echte Mannenbingo voor drinken en snacks

De avond vorderde en binnen mum van tijd was presentatrice Esmeralda van Halteren en spelleidster Angela van de Groep toe aan de vijfde bingoronde. Mede door enkele valse bingo's en bijbehorende liedjes zat de sfeer er goed in. De vijfde bingoronde stond in het teken van de hoofdprijs: een arrangement van drie dagen inclusief een bezoek aan Liverpool - Manchester City. Bij elke bingobal steeg de spanning, totdat uiteindelijk maar liefst drie man tegelijk een volle kaart hadden. Een dobbelspel moest uitkomst geven en Jan van de Vuurst was daarin uiteindelijk de gelukkigste. Hij won het arrangement voor het topduel in de Premier League.

Jan van de Vuurst gaat in januari naar Liverpool - Manchester City

Kort daarvoor vielen Walter Koelewijn en Klaas Heek beiden in de prijzen. Zij wonnen met de loterij beiden de tweede prijs: een volledig verzorgde bottertocht met 12 personen!

Vele andere Echte mannen vielen in de prijzen, maar de meest hilarische was toch wel de winnaar van de 'pupil van de week'. Een belevenis die doorgaans is bestemd voor de jonge spelers uit de jeugdopleiding werd gewonnen door Jaap Koelewijn.

De winnaars van de all-inclusive bottertocht voor 12 personen

Al met al kijkt IJsselmeervogels met een warm gevoel terug op de eerste editie van Echte mannenbingo. Een evenement dat georganiseerd werd door IJsselmeervogels Events. Zeker is dat er een vervolg gaat komen op dit succesvolle en gezellige 'mannenavondje'.

Speciaal woord van dank aan alle sponsoren Edel Collecties, Sligro, Vrumona, AB InBev, Broekhuizen Schoenen, Wim Jacquet, Lyreco, FC Utrecht, Supportersclub NAS en het Spakenburgs Visserskoor.

Foto's: IJsselmeervogels Media / Rob van Willige & Stephan Nagel (album)

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
feb
Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

9
mrt
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's