Nieuws

Volgen op

Geslaagde vrijwilligersavond

IJsselmeervogels kan terugkijken op een geslaagde vrijwilligersavond. De vele vrijwilligers die de vereniging rijk is werden die avond in het zonnetje gezet door bestuur, A-selectie en technische staf. Op deze avond werd ook de "Speler van het jaar"-trofee uitgereikt aan Achraf Nejmi.

Het was een perfecte avond met de nodige hapjes en drankjes. Dat ook ons eerste elftal het zich bewust is dat onze vereniging niet zonder vrijwilligers kan, bleek uit het feit dat de in grote getale aanwezige spelers als volleerde barpersoneel de bediening uit handen namen. De teleurstellende uitslag van die middag en ook een buitje konden de stemming niet drukken.

A-selectie in de bediening

Het afgelopen seizoen hadden we ook de verkiezing van de "Speler van het Jaar". Na iedere competitiewedstrijd werd de Speler van de Wedstrijd gekozen door een vakbekwame, onafhankelijke jury en bekend gemaakt via de website. Over het gehele seizoen gezien kwam Achraf Nejmi de eer toe uitgeroepen te worden tot "Speler van het Jaar". Hij mocht uit handen van Ewout Zwaan een prachtige miniatuurbotter in ontvangst nemen.

Overhandiging trofee "Speler van het Jaar" aan Achraf Nejmi

Het was nog lang gezellig die avond. Meer foto's zijn te vinden in het fotoalbum.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen