Nieuws

Volgen op

Geslaagde vrijwilligersavond

Afgelopen zaterdag 9 september 2017 vond in de kantine de traditionele vrijwilligersavond plaats, waar ruim 175 gasten werden ontvangen met de voltallige selectie van ons vlaggenschip achter de bar als bediening.

In het openingswoord namens het bestuur werd door Esmeralda van Halteren de nadruk gelegd op het vele vrijwilligerswerk dat tijdens het afgelopen succesvolle seizoen verricht is door al onze onmisbare trouwe rooie vrijwilligers. Hierna nam onze hoofdtrainer Willem Leushuis kort het woord en hij gaf aan blij te zijn met de verdiende overwinning op Lienden en bedankte alle vrijwilligers voor de wijze waarop onze selectie gefaciliteerd wordt.

Daarna werd de prijs aan de beste speler van het seizoen 2016/2017 uitgereikt. Marciano van Leijenhorst werd door de jury verkozen als beste speler en hij ontving de bronzen botter, gesponsord door Edel Collecties. Het officiele gedeelte werd gevolgd door de opening van het BBQ-buffet, welke door Blom Catering werd verzorgd. Als laatste toetje van deze gezellige avond volgde nog de bekende ijscokar van Mink’s IJs.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen