Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels komend seizoen actief in Acerbis Beloftencompetitie

Het beloftenteam van IJsselmeervogels gaat komend seizoen meedraaien in de Acerbis Beloftencompetitie Midden-Nederland. In deze competitie, bestaand uit vier poules met daarin vier teams en daarop volgende kruisfinales, halve finales en een finale die beslist wie de beste beloften van Midden-Nederland zijn.

De beloften van IJsselmeervogels zijn dit jaar ingedeeld in de poule West, met Elinkwijk, Huizen en nieuwkomer FC Breukelen. Iedere regio heeft vier ploegen die een complete competitie afwerken. In totaal per club dus altijd minimaal 6 wedstrijden. De winnaars van de vier poules en alle nummers 2 spelen daarna een knock-out kruisfinale, waarbij de winnaar van de poule het thuisvoordeel heeft en altijd speelt tegen een team dat als tweede is geëindigd.

De winnaars van de kruisfinales plaatsen zich voor de halve finale en daarbij is in het reglement vastgelegd wie er thuis mag spelen. De halve finale winnaars plaatsen zich uiteraard voor de finale en daarvoor zal worden geloot welke vereniging op ‘eigen grond’ mag spelen. Voor zowel de kruis- halve- als finale geldt dat er direct na de reguliere speeltijd bij een gelijkspel penalty’s komen om de winnaar vast te stellen.

Reglement

De wedstrijden worden gespeeld op dinsdagavond om 20.00 uur, tenzij onderling een ander tijdstip wordt overeengekomen. De wedstrijden worden op het hoofdveld gespeeld. Slechts bij hoge uitzondering wordt hiervan afgeweken. Ook het spelen op kunstgras is toegestaan. De wedstrijdduur bedraagt 2 x 45 minuten met een maximale pauze van 15 minuten.

Omvang selecties: Selecties bestaan uit maximaal 16 spelers. Van deze selectie moeten minimaal 13 spelers op de wedstrijddag jonger zijn dan 23, (2 veldspelers en 1 doelman mogen ouder zijn dan 23).
Gedurende de wedstrijd mogen alle 16 spelers ingezet worden. D.w.z. dat er dus vijfmaal mag worden gewisseld. Spelers, die ingewisseld zijn, mogen als speler terugkeren (max. 2 spelers).

Speelschema

Speelronde 1: 10 oktober 2017
Speelronde 2: 31 oktober 2017
Speelronde 3: 21 november 2017
Speelronde 4: 12 december 2017
Winterstop
Speelronde 5: 23 januari 2018
Speelronde 6: 13 februari 2018
Kruisfinales: 13 maart 2018
Halve finales: 10 april 2018
Finale: 8 mei 2018

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's