Nieuws

Volgen op

Nieuwsgierig? Help de mediacommissie!

Ben jij iemand die graag op de hoogte is van het laatste nieuws rond IJsselmeervogels? Van de laatste transfers tot de verrichtingen van het beloftenteam? En wil jij de meest succesvolle amateurclub helpen door onze supporters, volgers en liefhebbers te voorzien van het laatste nieuws? Dan kan jij ons helpen!

IJsselmeervogels wil in alles de beste zijn. Ook op mediagebied. Als jou dat aanspreekt dan kan jij onze mediacommissie mogelijk versterken. Want: de beste willen zijn gaat niet vanzelf. We zoeken daarbij vooral redacteuren die af en toe door de weeks wat tijd hebben om enkele berichten te schrijven en/of te plaatsen en/of te delen op social media. 

Een perfecte leerschool, zo blijkt al vele jaren, als je een toekomst zoekt in de marketing, communicatie, journalistiek of grafische vormgeving. Maar ook als je IJsselmeervogels gewoon een warm hart toedraagt. De meeste redactieleden profiteerden in hun maatschappelijke carrière van de opgedane kennis en de ervaringen in de mediacommissie. Bovendien maak je deel uit van een enthousiaste groep vrijwilligers die hun expertise inzetten uit liefde voor de club.

Ervaring met social media (Twitter, Facebook, Instagram) is een pré, maar geen vereiste. Belangrijker vinden we clubliefde, enthousiasme en betrouwbaarheid. En geen zorgen: het is echt geen dagtaak.

Wil je dus niet langer buitenspel staan? Stuur een mailbericht naar Henk van de Groep via [email protected], of schiet een lid van de mediacommissie aan.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen