Nieuws

Volgen op

Open dag IJsselmeervogels zeer geslaagd

Zaterdag 13 augustus 2016 vond de Open dag van IJsselmeervogels plaats. Er waren tal van activiteiten. Een samenvatting.

Rond 9:30 openden voor de eerste keer de deuren van de nieuwe fanshop. Velen waren verrast over de nieuwe verkoopunit dat staat op de oude plek van het sponsorbord.

De inschrijving voor de voetbalclinic was van 9:30 tot 10:00 en ongeveer 40 kinderen hadden zich ingeschreven. Ondanks de vakantieperiode toch nog een mooi aantal. De voetbalclinic was een groot succes. Onder begeleiding van techniektrainer Louis Vermeulen werden de kinderen uitgedaagd met 7 mooie oefeningen.

Ondertussen hadden Acerbis en Wim Jacquet hun kraam ingericht en werd ook vis verkocht, zodat het een mooie en gezellige bedoeling was bij de ingang van het sportpark.

Na de voetbalclinic konden de kinderen kennismaken met de A-selectie. Eerst was er de tradionele handtekeningenjacht en daarna was de kinder-'persconferentie'. Een mooie mix van vragen werden afgevuurd op Spakenburgers Henri de Graaf en Maikel de Harder, trainer Sandor van der Heide, aanvoerder Christiaan van Hussen en de nieuwe spits Ferry Meijdam. De vragen liepen erg uiteen. Zo was er de vraag welke opstelling er die middag het veld zou betreden, waar Sandor het antwoord schuldig op moest blijven, omdat de spelers het als eerste moeten horen. Ook was er de vraag of iemand een nieuwe deur had. Een vraag die door Henri de Graaf vakkundig beantwoord werd.

Net na 13:00 konden de spelers van de A-selectie zich gaan voorbereiden op de wedstrijd, terwijl de kinderen en ook hun ouders mee mochten doen met de kinderbingo. De mooiste prijs was toch wel het winnen van de pupil van de week voor de wedstrijd van die middag.

Helaas voor de Open dag werd de wedstrijd tussen IJsselmeervogels en Stedoco gelijkgespeeld. Na afloop van de wedstrijd wisten echter ruim voldoende mensen de kantine en het terras te vinden, waardoor het nog lang gezellig bleef.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen