Nieuws

Volgen op

Tweede in de race voor live-uitzending: helpt u mee?

Het tweede elftal van IJsselmeervogels maakt kans om de kampioenswedstrijd via FOX Sports uitgezonden te krijgen. Het enige dat daarvoor nodig is, is een stem op het elftal via de website Kampioenskoorts, waaraan u ze kunt helpen. Namens IJsselmeervogels 2 vragen wij u dit mogelijk te maken. 

IJsselmeervogels 2 staat al het gehele jaar op kop in de reserve eerste klasse. De ploeg van Norbert Koelewijn verloor tot op heden nog geen competitiewedstrijd, dit seizoen en zag concurrent Roda ’46 2 afgelopen zaterdag puntverlies oplopen. Hierdoor is de voorsprong na 18 wedstrijden opgelopen tot twaalf punten. Met nog acht wedstrijden op het programma staat het tweede dus op pole position voor de titel.

De kampioenskoorts is met name gebaseerd op ‘hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat de wedstrijd wordt uitgezonden’. De stembus sluit op vrijdag 6 april. Vorig seizoen stond het vierde elftal van IJsselmeervogels al centraal in een uitzending van Fox Sports dankzij een gewonnen clinic van niemand minder dan Diego Maradona.

Stem dit sfeervolle team richting de overwinning en een unieke bekroning van het huidige seizoen en zorg daarmee bovendien voor wat extra positieve publiciteit voor onze mooie voetbalvereniging IJsselmeervogels. Helpt u mee?

Stem via Kampioenskoorts op IJsselmeervogels 2: https://www.kampioenskoorts.nl/stemmen/ijsselmeervogels-mannen-zaterdag-2/

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen