Nieuws

Volgen op

Uiterst plezierige oliebollentraining goed verlopen

Een fantastische avond. Zo kan de laatste, gezamenlijke training van het jaar 2017 wel samengevat worden. Organisator IJsselmeervogels Events kijkt dan ook terug op een fantastische avond die, mede door de seniorenteams en Supportersclub NAS, een groot succes werd.

 

In grote getale waren de seniorenteams, jong en oud & man en vrouw op de oliebollentraining afgekomen, om vervolgens in een mixvorm een drietal wedstrijden tegen elkaar te spelen met in totaal zes teams. Ondanks de kou gaf de saamhorigheid en de onderlinge band tussen de teams een warm gevoel voor alle aanwezigen. Er werd veel gelachen, maar ondertussen ook fanatiek gestreden voor de overwinning.

 

Nadat iedereen gedoucht had, stond in de kantine een warm buffet te wachten, mogelijk gemaakt door Blom Catering en IJsselmeervogels. Daarna zorgde Supportersclub NAS voor een tombola waarvan de opbrengst voor de nieuwe kantine is. Onder meer enkele zalmen, gesponsord door Zalmaktie.nl, flessen Sonnema, een cakepakket en bierpakketten van Jupiler vonden een winnaar. Ondertussen zorgde het barteam onder leiding van Henri Heinen en Jaco Oosterveen, daarbij ondersteund door het keukenteam, voor het nodige vocht en snacks.

IJsselmeervogels dankt alle genodigden voor de fantastische avond en in het bijzonder de seniorenteams en Supportersclub NAS. Tot volgend jaar!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen