Nieuws

Volgen op

Vijfde zaalvoetbalteam schrijft zich in

IJsselmeervogels gaat vanaf komend seizoen starten met zaalvoetbal en inmiddels zit de club op vijf teams, waarvan een damesteam, die komend seizoen aan de slag gaan in de zaalvoetbalcompetitie van de KNVB.

Begin van dit jaar stond in de Vogelnieuws een uitgebreid artikel te lezen over de start van het zaalvoetbal. Daarin stond te lezen dat er nog onduidelijkheid was over de invulling van de kleding. Inmiddels is ook die duidelijkheid geschept.

Net als bij het veldvoetbal verstrekt IJsselmeervogels de kleding voor de zaalvoetbalteams. Daarnaast stelt IJsselmeervogels ook de wasserette beschikbaar om, tegen de geldende wasbijdrage, de shirts te laten wassen. “Hierover hebben we goede afspraken kunnen maken met de dames van het wasteam.”, stelt Klaas-Jan de Graaf, coördinator van het zaalvoetbal, “Aangezien we spelen op maandag, woensdag of vrijdag is het snel wassen van kleding soms gewenst.”

Daarnaast is IJsselmeervogels ook druk bezig met het gereed maken van de sporthal. “Voor de kleedkamers in de sporthal is dringend verbetering gewenst. Daar is ook over gesproken tijdens de ledenvergadering. Dit wordt dus opgepakt en mocht het nodig zijn, zouden we in het Emmely House terecht kunnen.”

Met vijf teams heeft IJsselmeervogels nog altijd ruimte voor meer teams. Meer informatie over zaalvoetbal: bekijk de pagina Zaalvoetbal.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's