Nieuws

Volgen op

Connor vertrekt bij de Rooien

De technische commissie heeft in overleg met Christopher Connor (20) besloten zijn aflopende contract niet te verlengen. De linksbenige verdediger zit sinds de winter van 2015 bij de A-selectie.

Christopher Connor, die in het verleden in de jeugd speelde van Hoogland, brak in 2016 door in het eerste. Ingegeven door een blessure van Jim van Alst kwam de linkerverdediger in het slot van het seizoen 2015/16 tot twee volle wedstrijden. Sinds de winter daarvoor trainde Connor al volledig mee met het team van Sandor van der Heide. In het jaar daarna (2016/17) beperkte het seizoen zich tot elf wedstrijden op de bank, maar geen speelminuten in het eerste. Wat daar niet bij hielp was een sleutelbeenbreuk die de pijlsnelle Connor in het begin van het seizoen opliep.

Dit seizoen kwam de 20-jarige vleugelverdediger met Arubaanse roots tot één wedstrijd in het eerste. In de seizoensopening tegen Kozakken Boys (1-0) begon de back onder interim-trainer Pascal Bosschaart in de basis, om na drie kwartier vervangen te worden door Bryan Burgerhout.

De technische commissie over Connor's vertrek: “Het is van beide kanten niet geworden wat we er van hadden gehoopt. Van Christopher hadden we verwacht dat hij, gesteund door de ervaren groep, zich zouden doorontwikkelen tot toekomstige basisspeler. Zijn doorontwikkeling dreigt nu in een impasse te komen. We denken dat het voor zijn ontwikkeling beter is om een nieuwe stap in de omgeving te zoeken.”

IJsselmeervogels dankt Christopher Connor voor zijn inzet in de afgelopen seizoenen bij IJsselmeervogels en wenst hem veel succes toe bij het vinden van een mooie nieuwe club

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
feb
Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

9
mrt
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's