Nieuws

Volgen op

Derby KRV - Smurfen groot succes!

Er is dit seizoen al veel gezegd over het gemis van de derby. Al die opmerkingen gaan voorbij aan het feit dat er dit seizoen wel degelijk regelmatig derby's op het programma staan. Vrijdag 21 april was het echter tijd voor een wel heel bijzondere: namelijk de derby tussen de Kleine Rooie Vogels en de Blauwe Smurfen. In toernooivorm gingen zo'n 90 spelertjes in de leeftijd van 5 en 6 jaar van IJsselmeervogels en Spakenburg de onderlinge strijd aan.

Onder grote publieke belangstelling werd et startschot voor het toernooi gegeven door burgemeester van de Groep, waarna de voetbaltalentjes hun kunsten konden laten zien. Al snel werd duidelijk dat het nodige talent aanwezig is. Na het toernooi kregen alle spelertjes een beker uitgereikt door voorzitter Frank van den Bos (IJsselmeervogels) en jeugdvoorzitter Gert Berendse (SV Spakenburg). Hieronder enkele foto's die duidelijk tonen dat het plezier er vanaf spatte. 

De opkomst van er spelertjes
Er was flink wat publiek op afgekomen 
De opening werd verzorgd door de burgemeester
De spelers in actie

We willen de vele vrijwilligers, teambegeleiders, coördinatoren van SV Spakenburg, mensen van de radiokamer, kantinepersoneel, bestuur van IJsselmeervogels en sponsoren bedanken. Dankzij hun medewerking werd het een geslaagd festijn.

Coördinatoren Kleine Rooie Vogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen