Nieuws

Volgen op

Drie nieuwe sponsoren voor IJsselmeervogels

Afgelopen zaterdag had de sponsorcommissie na de verloren wedstrijd tegen Barendrecht zeer goed nieuws te melden. Tot grote blijdschap van de club werden er maar liefst drie bedrijven toegevoegd aan het sponsorbestand.

Kitchen Klaas werd Led Sponsor. Op de foto is Klaas van de Groep te zien kort na het ondertekenen van het sponsorcontract. Met een ferme handdruk met voorzitter Frank van den Bos wordt de overeenkomst definitief gemaakt. Geen zin in te koken maar toch behoefte aan een goede maaltijd of op zoek naar catering voor een evenement. Surf snel naar: www.kitchenklaas.nl

Jumo Meet- en regeltechniek vertegenwoordigd door Steven de Graaf werd ook LED-sponsor. Op de foto ontvangt hij de teamfoto van gastvrouw Colinda Vedder.
JUMO is één van de leidende producenten op het gebied van industriële sensor- en automatiseringstechniek. Het innovatieve assortiment omvat meetapparatuur van sensor tot en met automatiseringsoplossingen, op het gebied van temperatuur, druk, doorstroming, niveau- en vochtmetingen en -beheersing. Tevens hebben ze specifieke apparatuur voor de vloeistofanalyse. Dit met als doel de klanten wereldwijd de optimale oplossingen op het gebied van proceszekerheid, energie efficiëntie en kostenoptimalisatie te bieden.

Stormy

René Buitenhuis sloot met zijn groep bedrijven een brons contract af in combinatie met een LED contract. Stormy Support & Service, My24service.com, Gift4events en De Kerstmarktspecialist. Op de foto schudden René Buitenhuis en Frank van den Bos elkaar de hand.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen