Nieuws

Volgen op

Drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Op een zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie werd traditie getrouw de opbrengst van de jaarlijkse zalmactie bekend gemaakt.

Commissielid Robert de Graaf kon met gepaste trots een cheque overhandigen aan bestuurslid financiële zaken André Beukers, met daarop een bedrag van € 30.000,= vermeld. Een fantastisch resultaat waarvoor André alle betrokken vrijwilligers bedankte. Zonder hun inzet zou deze traditie nooit zo lang stand houden. Dat geldt zeker ook voor de sponsoren Fishpartners, Koelewijn’s Haringinleggerij, Edel Collecties en Vierboom Trucks.

nieuwjaarsreceptie3

Eerder op de receptie blikte voorzitter Frank van den Bos terug op het afgelopen jaar. Een jaar met vele sportieve en organisatorische successen. Een aantal kampioenschappen en promoties werden genoemd. Verder memoreerde hij de start van de bouw van de nieuwe keuken en kantine. Ook noemde hij de positieve sfeer die momenteel in de club heerst, zo’n sfeer maakt het ook aantrekkelijk voor vrijwilligers, daar wil je bij graag bijhoren.

nieuwjaarsreceptie1

Tenslotte benadrukte de voorzitter dat de club van en voor de leden is en dat de toekomst van de club afhankelijk is van de inzet van leden en bestuur. Die mogen en moeten elkaar scherp houden en kritisch zijn naar elkaar. In het besef dat er altijd verschil van mening zal blijven bestaan over genomen besluiten, maar dat ieder besluit genomen is in de overtuiging dat daarmee de vereniging het beste gediend is.

nieuwjaarsreceptie2

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's