Nieuws

Volgen op

Erelid Henk Hopman overleden

Dinsdag 14 februari ontvingen we het trieste bericht dat ons erelid Henk Hopman op 89-jarige leeftijd is overleden.

De hoogbejaarde Henk Hopman nam in 1992 afscheid als jeugdvoorzitter. Een functie die de vriendelijke en altijd correcte Henk maar liefst 18 jaar had vervuld. In al die jaren zag Henk tientallen talenten opgroeien van pupillen tot junioren en van junioren tot senioren. Henk was als een vaderfiguur voor zijn jongens. Iemand die de tijd nam voor zijn pupillen en altijd een luisterend oor had. Maar ook iemand die, als het nodig was, op zijn eigen correcte maar overduidelijke wijze kon vertellen welke normen en waarden gehanteerd dienden te worden bij een vereniging als IJsselmeervogels.

In 1986 werd Henk benoemd tot erelid. Zijn grote verdiensten voor de club werden toen verdiend beloond met het toekennen van deze titel. Erelid zijn betekende voor Henk echter niet dat hij op zijn lauweren ging rusten. Vol trots droeg hij de speld en deed zijn werk met de uitstraling die bij een erelid hoort. Tot op hoge leeftijd bleef Henk de verrichtingen van het eerste elftal volgen. Maar ook de lagere- en jeugdteams hadden altijd zijn interesse.

IJsselmeervogels verliest in Henk Hopman een erelid, trouw vrijwilliger en uiterst aimabel mens. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en nabestaanden. Het bestuur wenst hen de troost en kracht van onze Hemelse Vader toe om dit verdriet te verwerken.

Tijmen de Graaf
Archivaris IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen