Nieuws

Volgen op

G-team trof IJsselmeervogels 7

Afgelopen woensdag avond speelde het G-team een vriendschappelijke wedstrijd tegen het 7e elftal van IJsselmeervogels. Het werd een waar spektakel tussen 2 teams die “wereldberoemd” zijn binnen de club IJsselmeervogels.

Het G-team kent uiteraard iedereen maar ook het 7e is beroemd en berucht. Dit elftal met een aantal “reuzen” van spelers staat bekend om zijn fysiek en het feit dat ze in de 3e helft vaak beter zijn dan de 1e en 2e helft bij elkaar. Absolute sterspeler van het 7e is Laurens “Titus” Koelewijn.

De wedstrijd kende een grillig scoreverloop. Een aantal malen nam het 7e de leiding, maar het G-team kwam net zo makkelijk terug in de wedstrijd die bol stond van het goede voetbal. Het 7e mocht de bal maximaal 2 keer raken. Een opdracht die niet voor iedere speler even makkelijk was of, zoals Rene van der Gijp het zou zeggen, “Er zijn er een aantal bij die beter zonder bal zijn dan met bal.”

In de allerlaatste minuut van de wedstrijd kreeg het 7e nog een strafschop toegekend die feilloos werd ingeschoten door de al genoemde Laurens “Titus” Koelewijn. Het hele team dook boven op hem maar dat gaf het G-team de mogelijkheid om snel af te trappen en met 11 man op het lege doel af te stormen. U raadt het al dat leverde een doelpunt op waarmee de wedstrijd in een gelijke stand eindigde.

Na afloop was het nog lang gezellig in de kantine waar onder het genot van een biertje en een kippeling de wedstrijd nog werd nabesproken.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen