Nieuws

Volgen op

Gang van zaken rond de bekerwedstrijd Heerenveen

Op 13 december staat de KNVB Bekerwedstrijd tegen Heerenveen op het programma. De verwachte belangstelling is groot en verder zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Daarom willen we u vragen dit artikel goed te lezen.

Arrangement

Vanwege het overweldigende aantal aanmelden voor het sponsorarrangement waren we al snel gedwongen om op de site de melding ‘uitverkocht’ te plaatsen, waardoor we dreigden diverse sponsoren te moeten teleurstellen. Om zoveel mogelijk sponsoren de gelegenheid te bieden van dit arrangement gebruik te maken, hebben we besloten uit te wijken naar onze kantine. Die wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot een representatieve ruimte waar we dan ruim de gelegenheid hebben elkaar te ontmoeten, te genieten van een 7-sterren buffetdiner van Ruvis, een wedstrijdvoorbeschouwing mee te maken en af te sluiten met een dessertbuffet en/of koffie.

Dit betekent dat, anders dan eerder gemeld, sponsorhome ‘de Salentein Lounge’ gewoon beschikbaar is vanaf 19.30 uur voor sponsoren en gasten die geen gebruik maken van het arrangement. Ook sponsoren die na afloop van het arrangement nog even een kop koffie willen halen voordat men zich naar de eigen zitplaats begeeft kunnen hier terecht, ook in de rust of na afloop van de wedstrijd. De kantine zal vanaf de rust weer open zijn voor iedereen.

Supporters pre-party

De supporters pre-party die door supportersvereniging wordt georganiseerd vindt plaats op het terrein voor de kantine en in een speciale verwarmde tent die bij naast de kantine geplaatst wordt. In en/of rondom die tent vinden verschillende activiteiten plaats. DJ Red verzorgt de muziek, er zal vis worden gebakken, De Bickerie vertoont zijn barbecuekunsten met een ‘smoker’ en er zijn prijzen te winnen bij Sonnema. Iedereen is welkom om vanaf 18:00 uur de sfeer te proeven in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Heerenveen.

Kaartverkoop

Dinsdag 6 december en donderdag 8 december vindt van 19:00 – 21:00 uur voorverkoop plaats. Hier kunt u uw kaartje alvast kopen, zodat u op de wedstrijddag niet in de rij hoeft te staan. Houders van een tribunejaarkaart en van een luxestoelenpas kunnen op deze avond hun gecombineerde toegangsbewijs voor entrée en tribuneplaats afhalen tegen de entrée prijs. Let wel: ook leden moeten voor deze wedstrijd een toegangsbewijs kopen.

Wilt u liever vanuit uw luie stoel een kaartje kopen, dan kunt u via deze pagina e-tickets bestellen. Deze krijgt u dan via e-mail toegezonden.

Ga naar de kaartverkoop

 

 

De toegangsprijzen zijn € 10 en € 5 voor jeugd t/m 12 jaar.

Persaccreditatie

Vanwege de verwachte grote belangstelling wordt de pers dringend verzocht zich van te voren aan te melden. Meer informatie vindt u hier.

Fansjaal

 Supportersclub NAS heeft voor deze gelegenheid een speciale bekersjaal laten ontwerpen. Deze kunt u kopen of bestellen via de fanshop van NAS.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen