Nieuws

Volgen op

Pupil van de week: Milan Koelewijn

Ook tegen FC Rijnvogels is er weer een pupil van de week. Deze keer is dat Milan Koelewijn.

Voorbeschouwing: Laatste strohalm voor de titel?

IJsselmeervogels neemt het zaterdag opnieuw in een thuiswedstrijd op tegen Rijnvogels. Na twee wedstrijden zonder overwinning (Eemdijk, HSC '21) en daarvoor een minimale overwinning op DVS '33 (1-0) is het met het oog op de titelstrijd van groot belang om drie punten te scoren. Zodoende aan iedereen de oproep om de sentimenten aan de kant te zetten en zaterdag de ploeg ten volle te steunen!

Beschamende nederlaag

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd revanche te nemen op de dramatisch verlopen Bunschoter derby van vorige week. In niets liet de ploeg van Gert Jan Karsten vanmiddag zien de titelaspiraties te willen omarmen en de cijfers waren na afloop even schrijnend als duidelijk: 0-4.

Wedstrijdverslag >>

Voorbeschouwing: Hoog tijd voor eerherstel

De eerste competitietrip naar het in eigen dorp gelegen sportpark De Vinken werd er één om snel te vergeten. IJsselmeervogels ging daar zaterdag met 2-0 onderuit bij Eemdijk. Gelukkig staat er in deze fase van de competitie alweer snel een nieuwe wedstrijd voor de deur: komend weekend komt HSC ’21 op bezoek.

Camara na dit seizoen naar DVS '33

Basil Camara heeft besloten na dit seizoen zijn carrière te vervolgen bij het Ermelose DVS '33. De boomlange centrumverdediger kwam deze week een contract met de derdedivisionist overeen.

Vogels voor het eerst in competitieverband naar de Vinken  

Voor het eerst in de geschiedenis gaan IJsselmeervogels en Eemdijk het in competitieverband tegen elkaar opnemen op Sportpark de Vinken. Waar de eerste historische ontmoeting op Sportpark de Westmaat eindigde in een miraculeus gelijkspel, is dit keer Sportpark de Vinken het toneel van een mooi affiche tussen beide Spakenburgse clubs.

IJsselmeervogels pakt door benauwde zege weer hoogste trede

IJsselmeervogels is weer koploper in de Derde Divisie. De rooien hadden aan een vroege treffer van Danny van den Meiracker voldoende om voor de derde keer dit seizoen - twee keer in de competitie en één keer in het KNVB-bekertoernooi - streekgenoot DVS ‘33 van zich af te schudden.

Wedstrijdverslag >>

Pupil van de week; Mees van de Groep

Ook tegen DVS'33 Ermelo is er weer een pupil van de week. Deze keer is dat Mees van de Groep.

Voorbeschouwing: Heerlijk affiche op paaszaterdag

Na het doelpuntloos gelijkspel in Harkema en de monsterscore van naaste concurrent RKAV Volendam, moet IJsselmeervogels winnen van DVS '33 Ermelo. Een heerlijk affiche op paaszaterdag.

Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen