Nieuws

Volgen op

Akla door KNVB genomineerd voor doelpunt van het jaar

Ali Akla’s wonderschone treffer tegen Koninklijke HFC is door de KNVB genomineerd voor Doelpunt van het jaar. Eerder al won Ali’s kanonschot het in de strijd om de mooiste goal van de KNVB Beker. Nu bindt het de strijd aan met de mooiste treffers uit de andere categorieën. De andere categorieën zijn: Oranje, Amateurvoetbal, Zaalvoetbal, Eredivisie Vrouwen en Oranjeleeuwinnen.

De goal van Ali behoort nu dus al tot de acht mooiste treffers van 2016! Voor de landelijke bekendheid van IJsselmeervogels in het algemeen en Ali Akla in het bijzonder zou het echter geweldig zijn als ook deze ronde wordt gewonnen.

Update 30 december: Inmiddels is onze Ali doorgedrongen tot de finale van de verkiezing Doelpunt van het jaar. Uitgerekend voormalig IJsselmeervogels-spits Thomas Verheijdt is zijn tegenstander. Al met al wordt het dus sowieso een winnaar met een rood tintje, maar wij hopen uiteraard dat Ali Akla morgen als winnaar uit de bus komt. Uw stem kan daarin van belang zijn. Er kan gestemd worden via Twitter, via deze link. Stemmen kan tot 31 december 13.00 uur.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen