Nieuws

Volgen op

Cameron Roget op proef

Sinds maandagavond heeft IJsselmeervogels Cameron Roget op proef. De 26-jarige vleugelaanvaller gaat de komende periode proberen een contract te verdienen. Roget is voormalig jeugdinternational van Trinidad & Tobago en heeft ook de Amerikaanse nationaliteit.

De in San Diego (Californië, Verenigde Staten) woonachtige Roget begon zijn voetbalcarrière bij St. Ann's Rangers in zijn thuisland Trinidad & Tobago. Na een succesvol optreden bij het O23-elftal van Trinidad & Tobago verdiende hij een driejarig contract bij zijn club, die hij openbrak om zich te focussen op zijn studie. Met het nationale elftal O23 speelde hij onder meer tegen Shanon Carmelia.

In april 2014 tekende Roget een contract bij Sporting Kristina, acterend op het derde niveau van Finland. Een jaar later stapte hij over naar Vaasa IFK, dat op het tweede profniveau van Finland speelt. In 2016 raakte Roget transfervrij, maar wil wel graag slagen in Europa, waardoor hij nu stageloopt bij de Rooien.

De technische commissie over Roget: "Cameron loopt de komende een à twee weken stage om een contract te verdienen. Eventueel al voor dit seizoen. Cameron kan uit de voeten als rechtshalf en rechtsbuiten en zou eventueel ook in de spits kunnen spelen. Een krachtige, maar ook snelle buitenspeler. Vanavond zal hij ook meespelen tegen Jong De Graafschap."

Foto: Roget in het shirt van Sporting Kristina (2014)

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen