Nieuws

Volgen op

Dag 4 trainingskamp Valencia

Het trainingskamp nadert langzaam zijn einde. We vervolgens ons verslag.

Over de vrije zondag is verder niet meer zoveel te melden. Na het eten was er nog even wat tijd voor ontspanning, maar vanwege de wedstrijd op maandag moest iedereen weer op tijd op zijn kamer wezen.

Na het ontbijt op maandag was er voor de selectie de gebruikelijke voorbereiding op de wedstrijd. Voor de anderen nog even de gelegenheid om de stad in te gaan. De tocht ging per korte taxirit naar Mercado Central, de overdekte versmarkt van Valencia.

IMG 2238

Binnen werd al gauw duidelijk dat het weer een werkdag was, want de telefoon van sommigen stond maar niet stil. Toch was er natuurlijk tijd om even rond te kijken bij de lokale specialiteiten, waaronder ook de vishandel.

IMG 2228

IMG 2230

IMG 2351

Na de lunch was het verzamelen om met de bus weer naar het complex van de Universiteit van Valencia te gaan om daar op het kunstgras de wedstrijd tegen Iberos CF te spelen. Dat verslag kunt u hier lezen.

Maandagavond hadden de spelers (onder voorwaarden) nog de gelegenheid om de stad in te gaan. Dinsdagochtend volgt er dan nog een training. 's Middags is er dan nog tijd om te shoppen, waarna 's avonds de reis naar huis zal volgen.

Foto's: IJsselmeervogels Media (album)

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's