Nieuws

Volgen op

Dennis Hollart naar DVS'33

Dennis Hollart stapt aan het eind van het lopende seizoen over naar DVS'33. De 33-jarige verdediger annex middenvelder had een doorlopend contract bij IJsselmeervogels, maar in samenspraak met de technische commissie is besloten om Dennis Hollart deze overstap te gunnen.

Dennis Hollart kwam in het najaar van 2012 in beeld bij IJsselmeervogels. De toenmalig inwoner van Lelystad zag in augustus zijn contract ontbonden worden Almere City en stapte over naar IJsselmeervogels. Bij de Vogels was hij per november ook daadwerkelijk speelgerechtigd.

Bij IJsselmeervogels werd de inmiddels in Spakenburg woonachtige Hollart direct een vaste waarde en speelde hij in de afgelopen periode 148 duels in de hoofdmacht. In 2014 en 2015 won IJsselmeervogels, met Dennis Hollart als aanvoerder, de districtsbeker en in 2015 ook de landelijke amateurbeker.

IJsselmeervogels bedankt Dennis Hollart, die dinsdagavond de spelersgroep inlichtte van zijn vertrek, voor zijn bijdrage aan de club. Met zijn stijlvolle spel binnen het velden zijn fijne karakter buiten de lijnen vervulde hij een voorbeeldfunctie binnen en buiten de selectie. IJsselmeervogels feliciteert hem dan ook met zijn overstap naar DVS '33 en wenst hem daar veel sportief succes toe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen