Nieuws

Volgen op

Doelpuntenactie A-selectie van start

Afgelopen zaterdag is na de winst op HHC Hardenberg in het sponsorhome het startsein gegeven voor de doelpuntenactie van de A-selectie. Doel van de actie is om begin januari 2018 een trainingskamp mogelijk te maken.

Hoe ziet de actie eruit?

Als deelnemer aan de actie maak je het trainingskamp mede mogelijk door voor elk door IJsselmeervogels gescoord doelpunt in de competitie EUR 5,00 of EUR 10 bij te dragen (34 wedstrijden). Een deelnemer maakt kans om mee te gaan op trainingskamp doordat van elke 10 deelnemers er 1 (bij EUR 10 dubbele kans) wordt uitgeloot die mee gaat op trainingskamp. De loting daarvoor zal zijn na de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis op zaterdag 9 december.

Bijzonder aan de acties is dat leden van de selectie individueel ook een eigen bijdrage leveren die wordt bepaald door het aantal tegendoelpunt. Per persoon is de bijdrage 3 euro per tegendoelpunt.

Wanneer is het trainingskamp?

De planning is om als voorbereiding op de tweede seizoenshelft in Spanje/Portugal begin januari 2018 een trainingskamp te organiseren (3 of 4 nachten met weekend van 6/7 januari 2018). Een definitief besluit hierover zal medio oktober worden genomen en is mede afhankelijk van het succes van de doelpunten actie.

Hoe kan ik deelnemen?

Deelname is eenvoudig. Alle spelers beschikken over inschrijfformulieren. De spelers zullen de komende thuiswedstrijden ook aanwezig zijn in het sponsorhome en de kantine om deelnemers te benaderen. Wil je meedoen meld je dan bij één van de selectiespelers.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen