Nieuws

Volgen op

Dylan Chiazor naar A-selectie

IJsselmeervogels neemt Dylan Chiazor komend seizoen op in de A-selectie. De negentienjarige Chiazor komt over van IJsselmeervogels JO19-1, maar traint al dikwijls mee bij de ploeg van Sandor van der Heide. De vleugelaanvaller tekent een contract tot de zomer van 2018.

Chiazor kwam via de jeugd van Hooglanderveen, Ajax, PEC Zwolle, IJsselmeervogels (C1 / B1) en Almere City dit seizoen opnieuw terecht bij IJsselmeervogels. Na al enkele keren bij de A-selectie meegetraind te hebben maakte Chiazor op 22 november 2016 zijn officieuze debuut in de A-selectie in de oefenwedstrijd tegen SDC Putten (5-0).

Op 14 januari van dit jaar volgde zijn officiële debuut, nadat hij kort daarvoor al met het trainingskamp van IJsselmeervogels mee mocht naar Valencia. De jongeling verving in het Derde divisieduel met ASWH (2-0) vlak voor tijd Sherwin Grot.

De technische commissie in een korte reactie: “Dylan traint al een tijdje mee met de A-selectie en heeft laten zien het niveau aan te kunnen. Vanwege het feit dat Dylan komende zomer de overstap gaat maken en omdat de selectie in breedte was afgenomen, traint hij al een tijdje met het eerste mee. Op die manier kan hij bovendien al meedraaien op dit niveau.”

IJsselmeervogels feliciteert Dylan Chiazor met zijn promotie de A-selectie en wenst hem in ieder geval het komende anderhalf jaar veel sportief succes toe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen