Nieuws

Volgen op

Eerste komend seizoen in kanariegeel

Het eerste elftal van IJsselmeervogels speelt komend seizoen haar thuiswedstrijden traditiegetrouw in het witte shirt met de rode baan in het midden. Voor het uittenue van 2018-19 is gekozen voor een volledig geel ontwerp dat in samenspraak met Acerbis en Supportersclub NAS tot stand is gekomen.

ShirtVVIJV

Het uittenue van komend seizoen is een knipoog naar het succesvolle seizoen 2006-07 waarin als regerend amateurkampioen IJsselmeervogels opnieuw een zeer succesvol jaar kende. Het seizoen werd gestart met de Supercup ten koste van ASWH (3-1). Na een seizoen in de Hoofdklasse B werd het afdelingskampioenschap binnengehaald in de thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg. Hierna volgde het zaterdagkampioenschap ten koste van Rijnsburgse Boys en HHC Hardenberg. Enkel het algeheel amateurkampioenschap kon niet worden geprolongeerd, zoals dat in de jaren ’70 en in 2010 en 2011 wel lukte.

“In het vorig decennium hebben we hele mooie wedstrijden gespeeld in het gele uittenue en ook vele successen gehad. We wilden met het kanariegele uittenue dat succes in herinnering brengen en weten dat veel supporters destijds erg positief waren over dit tenue. Om die reden kunnen we dit tenue voor een laag bedrag beschikbaar stellen. Bovendien hebben we dit seizoen toch nog enkele wedstrijden in een alternatief tenue moeten spelen met de huidige uitshirts en dat wilden we in het nieuwe seizoen voorkomen. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat, waarin het logo van onze hoofdsponsor ook mooi uit de verf komt”, schetst Marcel de Graaf.

Het tenue zal tijdens de Koningsdag 2018 voor het eerst tentoongesteld staan in de IJsselmeervogels Fanshop, vlak achter de ingang van het sportpark. Vanaf zaterdag 5 mei zal het shirt te bestellen zijn in de fanshop. Het volledige uittenue, bestaand uit shirt, broek en de eveneens gele wedstrijdsokken, is beschikbaar voor de mooie prijs van 49,95 euro. Dat is inclusief bedrukking met de hoofdsponsor en een naam naar keuze.

ShirtVVIJV2

Overig nieuws over Koningsdag:

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen