Nieuws

Volgen op

Fotoshoot A-selectie verplaatst naar 5 augustus

De fotoshoot van de A-selectie is om logistieke redenen verplaatst naar zaterdag 5 augustus. De A-selectie van IJsselmeervogels zal dan op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Vanaf 11:15 uur is voor fotografen de mogelijkheid om individuele en groepsfoto’s te maken van de vernieuwde selectie.

Aangezien IJsselmeervogels 1 later die dag in Sneek moet aantreden tegen SWZ Sneek, zal de fotoshoot een beperkt tijdsvenster hebben. Een strakke planning is om die reden gewenst en daarom verzoekt IJsselmeervogels u als fotograaf cq. mediavertegenwoordiger aan te melden bij onze persvoorlichter. Enkel met een door de persvoorlichter verkregen hesje hebt u toestemming het veld te betreden.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 4 augustus. Bij deze aanmelding kunt u eventuele aanvullende wensen ook kenbaar maken. Tijdens de shoot probeert IJsselmeervogels hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mocht het nodig zijn dan volgt daags voor de fotoshoot een nadere toelichting op de fotoshoot-activiteiten.

Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens:

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen