Nieuws

Volgen op

HHC Hardenberg - IJsselmeervogels afgelast

De wedstrijd tussen HHC en IJsselmeervogels van zaterdag 24 februari is afgelast. Het hoofdveld van HHC heeft op dit moment te kampen met bevriezing en gezien de weersverwachting zal dit op korte termijn niet oplossen. Pas in de loop van zaterdagochtend komt het kwik pas weer boven nul.

Op 24 maart is de eerstvolgende inhaalronde in de Tweede divisie. Dan staat echter al het duel HHC - Achilles’29 gepland. Waarschijnlijk zal het duel daarom verplaatst worden naar woensdag 9 of donderdag 10 mei. Dat is de week waarin Hemelvaartsdag valt. De zaterdag daarop speelt IJsselmeervogels een uitwedstrijd tegen Kozakken Boys.

Een alternatief voor deze datum is de maandag van het paasweekend (2e paasdag). Dit valt op maandag 2 april. De zaterdag daarvoor speelt IJsselmeervogels een uitwedstrijd tegen De Treffers.

IJsselmeervogels en HHC zijn nu in afwachting van de afgelasting van het duel NSC Nijkerk - Urk in de Hoofdklasse B. Mocht dit duel ook worden afgelast dan speelt IJsselmeervogels op De Westmaat tegen NSC Nijkerk. HHC speelt in het IJsseldelta-stadion (PEC Zwolle) tegen Urk.

Het duel IJsselmeervogels - NSC wordt gespeeld om 15:00 uur. 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen