Nieuws

Volgen op

Jaimy Schaap langdurig vastgelegd door IJsselmeervogels

De technische commissie van IJsselmeervogels heeft deze week overeenstemming bereikt met doelman Jaimy Schaap over een contractverlenging tot 2021. Bij die verlenging zit bovendien een optie voor nog eens twee extra seizoenen verlenging. Schaap ligt daarmee minimaal de komende drieënhalf jaar vast bij IJsselmeervogels.

De pas 23-jarige in Spakenburg geboren doelman kwam in 2016 over van FC Dordrecht, waar hij zijn contract had laten ontbinden. Bij IJsselmeervogels werd Schaap onder toenmalig trainer Van der Heide direct eerste keus. De voormalige jeugdspeler van IJsselmeervogels en FC Utrecht won teruggekeerd bij IJsselmeervogels direct in zijn eerste seizoen een hoofdprijs: het kampioenschap in de Derde divisie. Ook onder Leushuis is Schaap dit seizoen eerste keus.

De technische commissie is verguld met deze langdurige contractverlenging: “Jaimy heeft zich bij ons doorontwikkeld tot een topkeeper, die bovendien uit onze eigen opleiding komt. Met zijn contractverlenging zorgen we voor stabiliteit op de keeperspositie. Daar komt bij dat Jaimy een rol gaat spelen in de jeugdopleiding voor de ontwikkeling van nieuw keeperstalent. We zijn al met al enorm blij dat IJsselmeervogels en Jaimy de komende jaren aan elkaar verbonden zijn.”

Jaimy verlengd

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
feb
Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

9
mrt
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's