Nieuws

Volgen op

Kevin de Visser naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen versterkt met Kevin de Visser. De 28-jarige middenvelder komt over van Koninklijke HFC, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen. De Purmerender, momenteel aanvoerder bij de Haarlemmers, tekende eind vorige week een contract tot de zomer van 2019.

Kevin de Visser begon zijn carrière bij v.v. Wherevogels in zijn woonplaats en al na drie jaar werd hij opgepikt door FC Volendam. Bij de ‘Wijdbroeken’ doorliep De Visser in elf jaar de jeugdopleiding tot aan het beloftenteam om vervolgens over te stappen naar de amateurtak van AFC Ajax. Bij de Ajacieden schopte de middenvelder het tot aanvoerder en speelde uiteindelijk vijf seizoenen bij de ploeg uit Amsterdam. Dat had ook korter kunnen zijn want in het seizoen 2013/14 stond De Visser in de belangstelling van Quick Boys, dat destijds getraind werd door Ted Verdonkschot. Die samenwerking tussen De Visser en Verdonkschot kwam er alsnog in 2016, toen de middenvelder overstapte naar Koninklijke HFC.

Ook bij Koninklijke HFC is De Visser vanaf minuut één aanvoerder. In 2016/17 kwam de middenvelder tot dertig wedstrijden in de Tweede divisie en ook dit seizoen is De Visser vrijwel elk duel basisklant. De technische commissie had de middenvelder daarom al enige tijd op de radar: “De Visser is al enkele jaren een vaste waarde op het middenveld bij Koninklijke HFC en daarvoor bij Ajax. Dat hij structureel aanvoerder is, zegt wat over zijn leiderskwaliteiten in en buiten het veld. Daarbij is Kevin een middenvelder die complementair is aan de huidige middenvelders in de selectie: een lopende middenvelder die vanuit een controlerende positie beschikt over een actie en dreiging naar voren.”

IJsselmeervogels feliciteert Kevin de Visser met zijn overstap naar De Vogels en wenst hem voor komend seizoen veel sportief succes toe op Sportpark de Westmaat. Voor dit seizoen wensen we hem nog veel succes bij Koninklijke HFC en zien uit naar de onderlinge ontmoeting op 10 maart in Haarlem.

Kevin de Visser
Kevin de Visser in actie voor zijn huidige club Koninklijke HFC

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen