Nieuws

Volgen op

Mulder vertrekt, Van Willige schuift door

Boy Mulder vertrekt aan het eind van dit seizoen bij IJsselmeervogels. De doelman gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging en wordt vanaf komend seizoen vervangen door Jan van Willige.

De 22-jarige Mulder kwam in de zomer van 2014 over van Zuidvogels 2 en knokte zich via het tweede elftal in de A-selectie. De afgelopen twee seizoenen maakte hij deel uit van de A-selectie maar kwam in geen enkele officiele wedstrijd tussen de lijnen. Komende zomer gaat de in Huizen woonachtige keeper op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Voor hem in de plaats komt de in Spakenburg woonachtige Jan van Willige. De 17-jarige doelman maakte vorig seizoen nog deel uit van de B1. Van Willige maakte in januari 2016 al zijn officieuze debuut in het eerste, in de met 7-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Nieuw-Utrecht. Dit seizoen speelt de jonge keeper in JO19-1, maar traint hij al dikwijls mee met de A-selectie van Sandor van der Heide.


Jan van Willige

IJsselmeervogels bedankt Boy Mulder voor zijn bijdrage aan de A- en B-selectie in de afgelopen seizoenen en wenst heb veel wijsheid in zijn zoektocht naar een nieuwe club. Daarnaast feliciteert IJsselmeervogels Jan van Willige met zijn promotie naar de A-selectie.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen