Nieuws

Volgen op

Ook Burgerhout vertrekt

Net als eerder Oktay Özturk zijn vertrek bekend maakte, gaat ook Bryan Burgerhout IJsselmeervogels komende zomer verlaten. De vleugelaanvaller is toe aan een nieuwe uitdaging en de technische commissie verwacht dat een overstap een positieve impuls kan geven aan zijn carrière. Om die reden is in overleg besloten de wegen te laten scheiden.

Burgerhout brak in 2012 door vanuit de jeugdopleiding en maakte daarna zijn opwachting in de A-selectie. De inmiddels 23-jarige vleugelspeler kwam in de jaren daarna steeds vaker binnen de lijnen bij het eerste elftal. Vorig seizoen kwam de pijlsnelle voormalige jeugdspeler van SO Soest in 29 van de 34 competitieduels in actie. Dit seizoen speelde hij afwisselend als basisspeler of als invaller totdat een knieblessure roet in het eten gooide. Inmiddels is de aanvaller daar weer van hersteld en bereidt hij zich in Valencia voor op de tweede seizoenshelft.

IJsselmeervogels dankt Bryan Burgerhout voor alles wat hij IJsselmeervogels dit seizoen en de afgelopen seizoenen heeft gebracht, wenst hem veel succes in de tweede seizoenshelft en in het vinden van een nieuwe club.

Bryan Burgerhout

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen