Nieuws

Volgen op

Ook Burgerhout vertrekt

Net als eerder Oktay Özturk zijn vertrek bekend maakte, gaat ook Bryan Burgerhout IJsselmeervogels komende zomer verlaten. De vleugelaanvaller is toe aan een nieuwe uitdaging en de technische commissie verwacht dat een overstap een positieve impuls kan geven aan zijn carrière. Om die reden is in overleg besloten de wegen te laten scheiden.

Burgerhout brak in 2012 door vanuit de jeugdopleiding en maakte daarna zijn opwachting in de A-selectie. De inmiddels 23-jarige vleugelspeler kwam in de jaren daarna steeds vaker binnen de lijnen bij het eerste elftal. Vorig seizoen kwam de pijlsnelle voormalige jeugdspeler van SO Soest in 29 van de 34 competitieduels in actie. Dit seizoen speelde hij afwisselend als basisspeler of als invaller totdat een knieblessure roet in het eten gooide. Inmiddels is de aanvaller daar weer van hersteld en bereidt hij zich in Valencia voor op de tweede seizoenshelft.

IJsselmeervogels dankt Bryan Burgerhout voor alles wat hij IJsselmeervogels dit seizoen en de afgelopen seizoenen heeft gebracht, wenst hem veel succes in de tweede seizoenshelft en in het vinden van een nieuwe club.

Bryan Burgerhout

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's