Nieuws

Volgen op

Quick Boys: info over route en parkeren

Dinsdag 23 augustus speelt IJsselmeervogels de belangrijke uitwedstrijd tegen Quick Boys in de 2e kwalificatieronde van de KNVB-beker. Een prachtig affiche natuurlijk! Bovendien wordt er mooi weer voorspeld, dus de verwachting is dat velen deze wedstrijd willen gaan zien. Reist u ook af naar sportpark Nieuw Zuid in Katwijk, let dan graag op de volgende informatie.

Om lange wachtrijen bij de kassa te voorkomen wordt geadviseerd tijdig aanwezig te zijn. De kassa’s gaan om 18:30 uur open.

Parkeersituatie

U wordt gewezen op de parkeersituatie rondom sportpark Nieuw Zuid. Het parkeerbeleid van de gemeente Katwijk is zodanig dat in de nabije omtrek van sportpark Nieuw Zuid veelal sprake is van 'betaald parkeren' dan wel van gereserveerde parkeerruimte voor vergunninghouders. Ervaring leert dat het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid tijdens wedstrijdzaterdagen veelal volledig bezet is en dientengevolge voertuigen worden geparkeerd op plaatsen waar dat niet is toegestaan zoals op het fietspad of de stoep. Daar door Gemeente Katwijk, afdeling Ruimte en Veiligheid is aangegeven dat parkeercontrole in de directe omgeving kan plaatsvinden adviseert het bestuur van K.v.v. Quick Boys de supporters van de bezoekende vereniging alsmede de neutrale toeschouwers van buitenaf om gebruik te maken van parkeerterrein Zuid (gelegen aan de Sportlaan). Dit is een parkeerterrein met voldoende parkeercapaciteit waarbij aangetekend dat hier, evenals aan de Sportlaan, jaarrond een betaald parkeren (tot 22:00 uur) regime van kracht is (€ 2,00 euro per uur of € 10,00 voor een dagkaart). U kunt met chipknip, muntgeld of uw mobiel betalen. Voor het betalen met uw mobiel moet u aangemeld zijn bij een aanbieder van belparkeren.

Indien u parkeert op parkeerterrein Zuid kunt u via een toegangspad langs de duinenrij gebruik maken van de achteringang (ingang Zuid) van het sportpark. Goedkoper dan parkeren op straat kan in Parkeergarage Zeehos. In de parkeergarage aan de Drieplassenweg 17 (ingang nabij de rotonde) betaalt u € 1,60 per uur. Voor een dagkaart betaalt u hier € 8,- Een andere optie om uw voertuig gratis te parkeren kan op de Nachtegaallaan op ongeveer 5 minuten loopafstand van sportpark Nieuw Zuid.

Routebeschrijving

Vanuit zowel richting Amsterdam als richting Den Haag de snelweg A44 volgen. Nabij Leiden de afslag Katwijk/Noordwijk (N206) nemen. De N206 volgen tot Katwijk, zodra in Katwijk aangekomen (na twee grote kruisingen met verkeerslichten) op de N206 rechts aanhouden en borden Katwijk volgen, vervolgens nabij ‘RK kerk / Callaoweg’ afslag Katwijk Centrum nemen, bij verkeerslichten linksaf richting Katwijk Centrum. Via de ‘Zeeweg’ borden ‘Katwijk Centrum/Parkeren Zuid Boulevard’ aanhouden. Bij tweede rotonde driekwart, borden ‘Parkeren Zuid Boulevard’ aanhouden. Vervolgens bij eerste rotonde rechtsaf, via ‘Parklaan’ nog altijd borden ‘Parkeren Zuid Boulevard’ volgen. Na een kilometer, direct na de rotonde ligt Sportpark ‘Nieuw Zuid’ aan de linkerzijde. Parkeergelegenheid op parkeerterrein Zuid, gelegen aan de ‘Sportlaan’ aan de achterzijde van het sportpark.  

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen