Nieuws

Volgen op

Sigurdsson en IJsselmeervogels uit elkaar

De samenwerking tussen IJsselmeervogels en Ingólfur Sigurðsson is woensdagmiddag beëindigd. De 24-jarige IJslander gaf eerder deze week aan terug te willen keren naar zijn thuisland en vroeg om ontbinding van zijn contract. In onderling overleg tussen de speler en de technische commissie is besloten dit verzoek te honoreren.

Sigurðsson, die in november opdook bij IJsselmeervogels, tekende in medio december 2016 nog een contract dat hem tot het einde van het seizoen aan IJsselmeervogels verbond. De technische commissie heeft laten weten hem graag dit seizoen nog voor de club te willen behouden, maar desondanks is na onderling overleg toch besloten uit elkaar te gaan.

Ingólfur Sigurðsson kwam dit seizoen tweemaal in actie tijdens een officieel duel. Tegen Capelle startte hij in de basis en een week later kwam hij tegen FC Rijnvogels als invaller binnen de lijnen.

IJsselmeervogels betreurt de keuze van Ingólfur Sigurðsson maar wil hem desondanks toch bedanken voor zijn tijd bij de club. Daarnaast wenst IJsselmeervogels 'Ingo' in zijn verdere carrière, zowel voetballend als maatschappelijk, het allerbeste toe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen