Nieuws

Volgen op

Speler van het jaar, Quick Boys uit

IJsselmeervogels won afgelopen zaterdag met 0-1 van Quick Boys en kroonde zich tot kampioen van de Derde divisie zaterrdag. De 12-koppige Speler van het jaar-jury geeft net als vorig seizoen, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Hij heerste op het middenveld en werd door de jury verkozen tot beste speler van IJsselmeervogels tegen Quick Boys. Aanvoerder Achraf Nejmi werd de laatste winnaar in de speler van het jaar verkiezing.

QB uit Achraf Nejmi

Achter Achraf Nejmi eindigde Jaimy Schaap op de tweede plaats. Marciano van Leijenhorst maakt de top-3 compleet. Zoals gezegd was dit de laatste verkiezing van het seizoen. Op de vrijwilligersavond wordt bekend gemaakt wie de speler van het jaar is geworden en de prachtige botter, mogelijk gemaakt door Edel Collecties, mee naar huis mag nemen.

Wil jij volgend seizoen ook invloed hebben op de speler van het jaar? Meld je dan aan als jurylid via [email protected]. Alle hulp is gewenst dus ben jij vaak bij de wedstrijden van IJsselmeervogels aanwezig en lijkt je het leuk de spelers te beoordelen? Meld je dan aan.
Op het moment is bekend dat de jury volgend seizoen niet meer uit twaalf, maar tien personen bestaat.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen