Nieuws

Volgen op

Speler van het jaar, Scheveningen thuis

IJsselmeervogels won afgelopen zaterdag met 6-0 van Scheveningen. De 12-koppige Speler van het jaar-jury geeft net als vorig seizoen, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Hij werkte zich een slag in de rondte. Zette De Vogels voor rust op voorsprong en zette de doelpuntenmachine na rust aan het werking met zijn tweede treffer. Sherwin Grot werd op het veld al verkozen tot Man of the match. De jury nam dit over en riep hem uit tot beste speler van IJsselmeervogels tegen Scheveningen.

Sherwin Grot Scheveningen

Achter Sherwin Grot eindigde Jaimy Schaap op de tweede plaats. Berry Powel bezette de derde plek. Volgende week staat voor IJsselmeervogels weer een thuiswedstrijd op het programma. FC Lisse komt op bezoek en hierna volgt de volgende verkiezing.

Wil jij ook deel uitmaken van de jury en de spelers van IJsselmeervogels na de competitiewedstrijden beoordelen? Mail dan met het webteam en wordt jurylid. Als je wilt kan je aanstaande zaterdag al beginnen, maar een begin vanaf volgend seizoen behoort ook tot de mogelijkheden. Hoe meer juryleden er zijn, hoe gedetailleerder de cijfers. Dus schroom niet om je aan te melden! 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen