Nieuws

Volgen op

Technische commissie verlengt met drietal

De technische commissie van IJsselmeervogels heeft de contracten van drie A-selectiespelers weten te verlengen. Shanon Carmelia, Sherwin Grot en Ali Akla verlengden alle drie hun contract met twee jaar, tot de zomer van 2019.

Shanon Carmelia, Sherwin Grot en Ali Akla kwamen afgelopen zomer over van respectievelijk JVC Cuijk, Kozakken Boys en DVS’33 en ondanks dat het pas oktober is zag de technische commissie reden genoeg om met het drietal te verlengen. “Shanon, Sherwin en Ali doen het tot nu toe erg goed. Na afstemming met de technische staf zijn de gesprekken gestart met de spelers en ook zij gaven aan het erg naar hun zin te hebben bij de club. Met de verlenging met twee seizoenen kiezen we voor stabiliteit en continuïteit in de selectie en bouwen we door aan een sterke selectie.”

De selectie van IJsselmeervogels voor het komende seizoen begint daarmee al vroeg in het seizoen vorm te krijgen. Jaimy Schaap, Jeffrey Buitenhuis, Dennis Hollart, Christiaan van Hussen, Jeffrey van den Dikkenberg, Mike van de Laar en Bryan Burgerhout hebben allen reeds een doorlopend contract tot 2018. Met Shanon Carmelia, Sherwin Grot en Ali Akla daarbij opgeteld liggen al tien spelers vast voor het seizoen 2017-2018.

IJsselmeervogels feliciteert Shanon, Sherwin en Ali met hun verlenging met onze mooie club en wenst ze in het huidige en de komende twee seizoenen veel sportief succes toe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen