Nieuws

Volgen op

Trainingskamp Valencia (slot)

Aan alles komt een eind, dus ook aan het trainingskamp dat de A-selectie had belegd in Valencia. Hierbij de laatste update.

In de vorige update hebben we al gemeld dat er na de vrije avond op maandag nog een zware training op dinsdagochtend zou volgen. Daar is ook invulling aan gegeven. In pittige een-op-een oefeningen moest veel spelers behoorlijk diep gaan. De meegereisde sponsoren en bestuurs- en TC-leden kozen er niet allemaal voor om mee te gaan naar de training. Enkele gingen zelf nog even sporten (in het hotel of in het park). Anderen gingen voor de rondleiding in het stadion.

0e5a11bb 9c90 4d7e 99ea 2e841963da87

Na de training werd het officiële gedeelte van het trainingskamp afgesloten met een gezamenlijke lunch in het nabijgelegen restaurant "La Mafia". Na de lunch waren er nog wat uren door te brengen voordat de bus ons weer naar het vliegveld zou gaan brengen. Deze uren werden veelal doorgebracht met een bezoek aan warenhuis El Corte Inglés of er werd voor de laatste keer een terrasje opgezocht.

919fe758 6410 4bc2 a101 191c4b22f1fe

IMG 2386

IMG 2389

Terugkijkend kan worden geconcludeerd dat het een uitstekend trainingskamp was. Het niet komen opdagen van de bus aan het begin was een mindere start, maar dit zou het enige (kleine) smetje blijken te zijn. De locatie en organisatie waren allemaal tiptop in orde en het weer was alleszins acceptabel. In een korte terugblik tijdens de lunch benadrukte trainer Willem Leushuis dat de doelstellingen van het trainingskamp ruimschoots waren gehaald en prees hij de getoonde discipline die de spelers en staf (maar ook de andere aanwezigen) hadden getoond. Wij danken Trainingskampen.nl voor de uitstekende organisatie en zien met vertrouwen uit naar de tweede seizoenshelft.

Foto's: IJsselmeervogels Media (album)

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's