Nieuws

Volgen op

Van den Dikkenberg volgend seizoen naar v.v. Eemdijk

De wegen van Jeffrey van den Dikkenberg en IJsselmeervogels scheiden aan het eind van het lopende seizoen. Het contract van de 19-jarige middenvelder liep af en de Spakenburger, die zijn hele voetbalcarrière al bij IJsselmeervogels speelt, stapt komende zomer over naar Eemdijk. 

Spakenburger Jeffrey van den Dikkenberg maakte in het seizoen 2015-2016 onder Frans Adelaar zijn debuut voor IJsselmeervogels in de Derde divisie. De piepjonge Van den Dikkenberg stond in de basis in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen FC Lisse (2-0). De middenvelder kwam dat seizoen uiteindelijk tot 15 wedstrijden, waarvan hij er 5 in de basiself begon. Van die vijftien wedstrijden waren er 12 onder trainer Sandor van der Heide. Vorig seizoen kwam Van den Dikkenberg, mede doordat hij aangaf liever op het middenveld te willen spelen, veel minder aan spelen toe. Uiteindelijk werden er dat seizoen slechts vier wedstrijden aan zijn totaal toegevoegd.

Door zijn gebrek aan speeltijd in het eerste was Jeffrey van den Dikkenberg vorig seizoen ook al in beeld bij de Diekers. De middenvelder had toen echter een doorlopend contract bij IJsselmeervogels. Nu zijn contract afloopt is de overeenkomst er alsnog gekomen en treft Van den Dikkenberg veel voormalige Rooien aan op Sportpark de Vinken.

IJsselmeervogels dankt Jeffrey van den Dikkenberg voor zijn inbreng en inzet in de afgelopen seizoenen. We wensen hem dan ook veel sportief succes toe bij onze ambitieuze dorpsgenoot Eemdijk.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen