Nieuws

Volgen op

Beschamende nederlaag

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd revanche te nemen op de dramatisch verlopen Bunschoter derby van vorige week. In niets liet de ploeg van Gert Jan Karsten vanmiddag zien de titelaspiraties te willen omarmen en de cijfers waren na afloop even schrijnend als duidelijk: 0-4.

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels pakt door benauwde zege weer hoogste trede

IJsselmeervogels is weer koploper in de Derde Divisie. De rooien hadden aan een vroege treffer van Danny van den Meiracker voldoende om voor de derde keer dit seizoen - twee keer in de competitie en één keer in het KNVB-bekertoernooi - streekgenoot DVS ‘33 van zich af te schudden.

Wedstrijdverslag >>

Ruime oefenoverwinning op Scherpenzeel

Een combinatieteam van een jeugdig IJsselmeervogels en routiniers met beperkte speeltijd hebben gezamenlijk een ruime overwinning geboekt op vierdedivisionist Scherpenzeel. Op De Westmaat eindigde het duel in een 8-1 overwinning voor de Rooien. 

Wedstrijdverslag >>

Puntendeling op De Bosk

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd de koppositie te behouden. Bij Harkemase Boys werd niet gescoord en titelconcurrent RKAV Volendam haalde uit tegen hekkensluiter ODIN ’59 (wat lange tijd met tien man speelde), 11-2.

Het wedstrijdverslag >>>

Koploper na dikke overwinning

Het is een kop die goed tot zijn recht komt, al zou een kop als ‘Van den Meiracker neemt Vogels bij de hand’ ook zeker niet misstaan. De in de winterstop gekomen spits was met drie doelpunten en twee assists immers van grote waarde voor IJsselmeervogels. Binnen een half uur stonden de Vogels al met 2-0 voor door treffers van Danny van den Meiracker en Jesse Schuurman. Hierna liet Hoogeveen zien dat het zich niet zomaar gewonnen gaf en creëerde het nog enkele kansen, maar dankzij doelman Jaimy Schaap en het missen van scherpte bleven de Vogels echter riant aan de leiding. Toen Niels Butter er vlak voor rust 3-0 van maakte, leek het spel gespeeld. Toch was het Hoogeveen dat na rust nog op 3-1 kwam, al kon dit Jaimy Schaap niet meer worden aangerekend. De doelman werd in de rust uit voorzorg gewisseld na last van de hamstring, Julian Prinsen was zijn vervanger. Kort na de 3-1 was het echter alweer snel 4-1 door het 2e doelpunt van Danny van den Meiracker en nadat ook Marouane Afaker 2 keer wist te scoren en Danny zijn hattrick realiseerde stond er uiteindelijk een monsterscore van 7-1 op het scorebord. Zo neemt IJsselmeervogels op doelsaldo de eerste plek van RKAV Volendam over en staat het weer waar het hoort: bovenaan.

IJsselmeervogels wint en nadert koppositie

IJsselmeervogels heeft zaterdag een probleemloze overwinning geboekt bij Kampong. De Vogels troffen in de eerste helft drie keer raak uit een corner (!) en lieten in de slotfase ook nog een vierde treffer aantekenen.

Eclatante zege op Hercules

IJsselmeervogels heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen door met 4-0 te winnen van bekersensatie USV Hercules. Jesse Schuurman was met twee goals en een assist de grote man. IJsselmeervogels kon het zichzelf na afloop vooral verwijten dat het in de tweede helft geen grotere afstand nam van de ploeg uit Utrecht. Door de resultaten op de andere velden nadert de ploeg van Karsten de koppositie op een punt.

Wedstrijdverslag >>

Kraker eindigt gelijk, Volendam lachende derde

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd om weer over Genemuiden heen te klimmen. In een rechtstreeks duel met de koploper kwamen beide teams niet tot scoren en bleef het bij een bloedeloos gelijkspel.

Wedstrijdverslag >>

Op waarde geklopt

IJsselmeervogels is er op eigen veld niet in geslaagd de goede reeks een vervolg te geven. Op eigen veld was RKAV Volendam met maar liefst 0-3 te sterk. Een uitslag die geenszins geflatteerd genoemd mag worden. En passant namen de Wijdbroeken de koppositie in de Derde divisie over.

Wedstrijdverslag >>

Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen