Nieuws

Volgen op

Hulp gezocht voor sporthalverbouw

IJsselmeervogels is voor (onder meer) het vervangen van de TL-verlichting door LED-verlichting in sporthal 'De Toekomst' dringend op zoek naar vrijwilligers. Op een nader te bepalen zaterdagochtend voorafgaand aan de bouwvakantie voor regio Midden wil IJsselmeervogels de plafondverlichting gaan vervangen, zodat deze klaar is voor het nieuwe (zaalvoetbal)seizoen.

Dat de datum nog niet bepaald is, hangt vooral af van de beschikbaarheid van vrijwilligers die hierbij kunnen helpen. Voor deze werkzaamheden zal een hoogwerker ingezet moeten worden. IJsselmeervogels is daarom op zoek naar helpende handen, enerzijds voor de vervanging vanuit de hoogwerker, maar anderzijds ook voor het logistieke geheel (lampen aanreiken, enzovoorts).

Tevens is er nog behoefte voor mensen die kunnen ondersteunen bij het trekken van kabels en het renoveren van de kleedkamers in de sporthal. Deze werkzaamheden zijn echter ondergeschikt aan de vervanging van de verlichting.

Kan jij IJsselmeervogels helpen en heb jij op een van de komende zaterdagochtenden tijd beschikbaar? Laat het dan weten via John Korlaar, via 06-22964564. Elke hand kan goed gebruikt worden en er wordt voor de inwendige mens gezorgd!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
feb
Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

9
mrt
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's