Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels en Leushuis na dit seizoen uit elkaar

De wegen van Willem Leushuis en IJsselmeervogels gaan na dit seizoen scheiden. De clubleiding heeft ervoor gekozen het contract met de trainer niet te verlengen.

Willem Leushuis keerde aan het begin van dit seizoen terug bij IJsselmeervogels, voor zijn tweede dienstperiode. Hij werd gepresenteerd als opvolger van Sandor van der Heide, die koos voor een interessant aanbod van De Graafschap.

Eerder was Leushuis van 2005 tot 2006 anderhalf jaar actief bij de Rooien. Daar kende hij een zeer succesvol eerste seizoen met de algehele amateurtitel tot gevolg. In het tweede seizoen koos hij na een halfjaar voor een overstap naar Koeweit (Kuwait Club).

De technische commissie over de keuze: “Op het moment dat we te maken kregen met de plotselinge trainersvacature door het vertrek van Sandor, waren we erg blij met de beschikbaarheid van Willem. Willem heeft de selectie gesmeed tot een resultaatgerichte machine en lijken we af te stevenen op een stabiele plek in de Tweede Divisie. Om de volgende stap te zetten denken we als technische commissie dat het beleidsmatig gezien beter is om te kiezen voor een nieuwe trainer en na dit seizoen afscheid te nemen van Willem Leushuis.”

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's