Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels opnieuw Utrechts beste!

IJsselmeervogels is gemiddeld genomen de hoogst spelende amateurclub van de provincie Utrecht. Dat is gebleken uit een analyse door trainersvakblad De VoetbalTrainer, dat onder meer ook initiatiefnemer is in de jaarlijkse Rinus Michels Award. Landelijk gezien eindigde IJsselmeervogels op een verdienstelijke veertiende plaats in de lijst die jaarlijks wordt uitgebracht.

Op landelijk niveau moet IJsselmeervogels clubs als AFC (1e), Quick Boys (8e) en Zeeburgia (12e) voor zich dulden, maar in de provincie Utrecht is IJsselmeervogels het hoogst scorend.

Voor de samenstelling van deze Top 200 is gekeken naar het competitieniveau van de twee hoogst spelende teams in de categorieën JO19, JO17, JO15, JO13 én het eerste elftal. Door het succesvolle vorige seizoen, van zowel het eerste als van een aantal jeugdteams, steeg IJsselmeervogels van de 59e plek naar de 14e plek, wat een evenaring is van het seizoen 2013/14.

IJsselmeervogels bleef De Meern (19e), Hercules (23e), DOVO (25e), GVVV (46e), Argon (47e), Roda’46 (75e), Spakenburg (89e), Hoogland (140e), Kampong (142e) Sportlust ’46 (154e) en Elinkwijk (161e) voor in de Top200.

IJsselmeervogels is trots met deze uitverkiezing door De Voetbaltrainer om zichzelf ‘hoogstsspelende amateurclub van Utrecht’ te mogen noemen. Het toont aan dat IJsselmeervogels meer is dan alleen het eerste elftal en ook jeugdspelers bij IJsselmeervogels op het juiste adres zijn!

Wilt u ook deel uitmaken van de beste, maar vooral ook de leukste amateurvoetbalclub van de provincie Utrecht? Wordt dan lid! Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen