Nieuws

Volgen op

Invulling bestuurslid “breedtesport”

Op de ALV van december 2015 heeft het bestuur toestemming gekregen om het bestuur uit te breiden naar 7 personen om zo de portefeuille voetbaltechnische zaken in tweeën te splitsen: prestatiesport en breedtesport. Het bestuur is nu verheugd te kunnen meedelen dat daar nu invulling aan gegeven kan worden.

Esmeralda van Halteren heeft onlangs aangegeven toch beschikbaar te zijn voor een nieuwe bestuursperiode. Veranderingen in de werkomstandigheden geven nu de ruimte die eerder ontbrak. Het plan was al voor haar om zich te gaan inzetten als coördinator voor het dames- en meisjesvoetbal, nu is er dus de mogelijkheid dit takenpakket uit te breiden. Op de komende ALV, die gepland staat voor 30 mei, zal Esmeralda worden voorgedragen als nieuw bestuurslid. Uiteraard is het, conform de statuten, mogelijk voor leden om een tegenkandidaat te nomineren.

Het bestuur is blij dat hiermee invulling gegeven kan worden aan een langgekoesterde wens, namelijk het beter beheersbaar maken van de portefeuille Technische Zaken. Bij verkiezing zullen Esmeralda en Marcel na de ALV in detail een verdeling maken van de taken en verantwoordelijkheden.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
jan
Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Jong FC Utrecht - SC Cambuur
Sportpark de Westmaat

9
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's