Nieuws

Volgen op

Vrouwen 1 knokt zich in moeizame wedstrijd naar één punt

Zaterdag was het VIOS dat op bezoek kwam. De ploeg uit Vaassen beleefde een uiterst moeizame eerste seizoenshelft, maar na de winterstop ging het aanzienlijk beter. In Vaassen werd het 0-2 voor de Vogels. Qua weersomstandigheden had de intocht van Sinterklaas niet misstaan. Wind, regen en buitengewoon fris voor de tijd van het jaar.

Sophie van Vugt tekent profcontract bij PEC Zwolle

Sophie van Vugt, voormalig jeugdspeelster bij IJsselmeervogels, heeft haar eerste contract bij PEC Zwolle Vrouwen ondertekend. De 17-jarige speler, die volgende week 18 wordt, heeft voor twee jaar getekend en komt over van Jong PEC Zwolle Vrouwen.

Zevenklapper Vrouwen 1 in Woerden

Af en toe heb je een wedstrijd die je alleen kunt verliezen. Zo ook het bezoek van de Vogels aan VEP dat met slechts één punt troosteloos onderaan staat. De Woerdenaren beleven een waar rampseizoen, gekenmerkt door vele blessures. Toch is de boodschap voor IJsselmeervogels (die ook nog steeds Lotte van Diermen, Myra Roding en Naomi Vermeer moeten missen) duidelijk. Drie punten moeten mee naar de Westmaat. Zonnig met 20+ graden en bij vlagen een redelijke wind zorgden voor warme maar aangename omstandigheden.

Voetbalclinic voor de jeugd

In navolging van de open dag hebben we besloten om de donderdag voor de meivakantie een onvergetelijke voetbalclinic te organiseren voor onze jeugdspelers.

Vrouwen 1 neemt grote stap richting nacompetitie

Bennekom op bezoek op de Westmaat. De Gelderlanders tonen zich in de competitie een stugge ploeg die moeilijk te verslaan is. Op de ranglijst zijn ze dan ook een directe concurrent van IJselmeervogels qua verliespunten, al moeten ze dan wel een serie neer gaan zetten. Met temperaturen van 27 graden was het ineens zomer en dat is een aanslag op het uithoudingsvermogen van beide ploegen.

Ruizendaal en Van Moorselaar nog een jaar door

Cor Ruizendaal en Roberto van Moorselaar zijn gezamenlijk tot overeenstemming gekomen met IJsselmeervogels om ook komend seizoen het tweede elftal te blijven trainen. 

Vrouwen 1 pakt drie punten in draak van een wedstrijd

Na een uitstekende overwinning op Odysseus, moest er thuis gewonnen worden van CSW om bovenin mee te blijven doen. De club uit Wilnis, afgelopen seizoen gedegradeerd, speelde jaren op een hoger niveau.

Inschrijving Schoolvoetbaltoernooi geopend!

Voor de sportieve en voetbalminnende leerlingen op de basisscholen in Bunschoten-Spakenburg organiseert IJsselmeervogels jaarlijks het officiële KNVB schoolvoetbaltoernooi. Dit is een toernooi voor leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8. Het toernooi vindt plaats op vrijdag 19 april 2024 bij IJsselmeervogels.

Vrouwen 1 onderuit in door onsportiviteit ontsierd duel

UVV kwam op bezoek op de Westmaat voor een ware kraker. De nummers twee en drie van de competitie die de degens met elkaar gaan kruisen is bij voorbaat een interessant affiche. Droog weer met een zonnetje en een redelijk stevige wind zorgde voor prima omstandigheden. De heenwedstrijd eindigde in een 5-2 overwinning voor de formatie uit Utrecht.

Knappe overwinning Vrouwen 1 in frisse topper

Met Rivierwijkers uit op het programma weet je dat het een echte wedstrijd gaat worden. De goed voetballende formatie uit Utrecht waren net als IJsselmeervogels al acht wedstrijden op rij ongeslagen. Na de onderlinge remise op de Westmaat(0-0), verloren beide een week later (7 oktober) voor het laatst, om daarna een indrukwekkende serie neer te zetten. Er stod een frisse stevige wind en op een paar spatjes na waren het droge omstandigheden.

Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen