Nieuws

Volgen op

Jeugd-kersttoernooi in volle gang!

Het jeugd-kersttoernooi in de zaal is in volle gang. Donderdagochtend waren JO8-1 en JO8-2 van Spakenburg, Delta Sports en IJsselmeervogels om 10:00 uur al present in de zaal om in twee poules te strijden om de felbegeerde beker die hoort bij de 1ste plek!

Geslaagde eerste dag Jeugd-kersttoernooi

Zaterdag was de eerste dag van het Jeugd-kersttoernooi van IJsselmeervogels, georganiseerd door de nieuwe toernooicommissie. IJsselmeervogels (4 teams), SV Spakenburg (4 teams) en het uit Nieuw-Vennep afkomstige FC VVC (1 team) waren de deelnemers van het Onder-7-toernooi.

Nieuwe trainingspakken voor JO15-3

Zaterdag 16 december werd de JO15-3 van IJsselmeervogels verrast met nieuwe trainingspakken.

Sponsoren steken IJsselmeervogels MO15-1 in het nieuw

Afgelopen zaterdag is het MO15 meidenteam van IJsselmeervogels in het nieuw gestoken.

JO15-3 najaarskampioen

Zaterdag 2 december is de JO15-3 van IJsselmeervogels na een klinkende overwinning van 9-1 kampioen geworden.

Lindy Bolink pupil van de week (TEC)

Lindy Bolink is aanstaande zaterdag de pupil van de week in de wedstrijd tegen sv TEC uit Tiel. Lindy is 10 jaar en voetbalt in IJsselmeervogels MO11. Doordeweeks zit Lindy op ’t Kruisrak in groep 7. Zij gaf voorafgaand aan het duel antwoord op de gestelde vragen.

Zaterdag 25 november finale Kleine Rooie Vogels

Zaterdag 25 november van 9:00 tot 10:00 uur is de finale van de Champions en Europa League! De spelers zullen het dan weer tegen elkaar opnemen en op de foto gaan met de beker. 

O13-1 selectie in het nieuw gestoken

De 013-1 selectie van IJsselmeervogels is dit seizoen dankzij twee sponsoren voorzien van trainingspakken, inloopshirts en voetbaltassen.

Kleine Rooie Vogels scoren

Afgelopen zaterdag was de start van de Kleine Rooie Vogels Champions League en Europa League. Maar liefst tien teams met aanstormende talenten vertoonden hun kunsten aan de Rooie kant van de Westmaat! Toeschouwers genoten van de speciale happening met een bijzondere opkomst. De talenten van de Kleine Rooie Vogels lieten vervolgens de mooiste assists, passeeracties en uiteraard vele goals aan de toeschouwers zien!

Beloften winnen met 4-0 van Huizen

De beloften van IJsselmeervogels zijn de beloften competitie goed begonnen. In de eerste wedstrijd werden de beloften van Huizen met 4-0 verslagen.

Alle evenementen

Evenementen

26
jan
Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Jong FC Utrecht - SC Cambuur
Sportpark de Westmaat

9
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's