Nieuws

Volgen op

Bekerfinale IJsselmeervogels JO17-1 tegen Edo hfc JO17-1

Het seizoen is voor de rooie JO17-1 bijna voorbij. Met vele eerstejaars spelers heeft dit team een mooi seizoen gehad in de 3e divisie. De laatste weken hebben meerdere spelers hun debuut mogen maken in de JO19-1 (Julian Prinsen, Rick Blokhuis, Jordi Ruizendaal, Cem ter Burg en Yassine Tekfaoui). En spelers van de JO16-1 en JO15-1 hebben hun debuut gemaakt in de JO17-1 en dat is wat de rode draad is binnen de club, opleiden, weerstand verhogen.

In de beker heeft de groep een paar mooie wedstrijden mogen spelen, met in de kwartfinale de uitwedstrijd tegen het hoger spelende Zeeburgia JO17-1. Zij werden aan de zegekar gebonden en vervolgens De Foresters uit Heilloo. As. zaterdag speelt de JO17-1 tegen het lastige EDO hfc uit Haarlem. Ook Edo hfc heeft meerdere goeie tegenstanders verslagen en in de halve finale moest Roda '46 JO17-1 aan geloven. Tevens is EDO nog in de race voor de nacompetitie om te promoveren en wonnen afgelopen woensdag met 3-1.

De finale wordt gespeeld op neutraal terrein bij Legmeervogels in Uithoorn. Er wordt afgetrapt om 15.00 uur. Het adres in Uithoorn is Randhoornweg 100 (Sportpark Randhoorn). Dit team verdient meer dan de ondersteuning van alleen ouders, dus we hopen u te verwelkomen in Uithoorn!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
jan
Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Jong FC Utrecht - SC Cambuur
Sportpark de Westmaat

9
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's