Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels door met Koelewijn (2e) en Zewuster (O19-1)

Het huidige seizoen is nog in volle gang. Toch oriënteert IJsselmeervogels zich al op de invulling van de technische staf van de diverse teams die IJsselmeervogels huist. De technische commissie zal de komende tijd zo mogelijk wekelijks informeren over de stand van zaken. 

Tweede elftal

Komend seizoen gaat Norbert Koelewijn voor zijn tweede seizoen werken met de B-selectie en het tweede elftal. Deze samenwerking is tot nu toe zeer succesvol, want het tweede elftal staat fier aan kop in de reserve eerste klasse. Voor IJsselmeervogels is het zeer belangrijk dat het tweede na twee jaar weer de stap omhoog maakt naar de reserve hoofdklasse. Norbert werkt verder nauw samen met de jeugdopleiding door als trainer-coach actief te zijn bij de beloften.

Verder wordt Remco Vermeer toegevoegd aan de technische staf van het tweede elftal. Remco heeft vorig seizoen als assistent mee gelopen bij JO19-1 (promotie naar de derde divisie) en en passant ook zijn diploma TC-III gehaald. Op deze manier denkt de technische commissie een meer dan goede staf rond te hebben voor het tweede elftal.

JO19-1

1718 JO19 wouterzewusterDe TC-jeugd is inmiddels ook aan de slag met de gesprekken met de diverse jeugdtrainers. Met Wouter Zewuster (foto) is inmiddels een akkoord bereikt om ook komend seizoen de O19-1 onder zijn hoede te nemen. Dat wordt zijn tweede jaar bij dit team en inmiddels al zijn vijfde seizoen bij IJsselmeervogels. Dit seizoen gaat het net gepromoveerde team erg lekker, want ze hebben de eerste periode al gewonnen. Ondanks dat er verschillende spelers andere teams helpen, doet JO19-1 nog steeds mee om het kampioenschap.

Waar we als TC-Jeugd bovendien erg trots op zijn is dat er al negen spelers regelmatig meetrainen bij de A-selectie, dat er al zes spelers hun officieuze debuut hebben gemaakt in het 1e, dat er drie spelers mee zijn geweest op trainingskamp naar Valencia en dat er drie spelers komend seizoen toetreden tot de A-selectie. Dat is toch het doel van de opleiding, waar we afgelopen zes jaar hard aan gewerkt hebben!

We wensen Norbert, Remco en Wouter veel succes en het nodige plezier toe in dit lopende seizoen!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen