Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels gaat over tot aanschaf van 2 nieuwe bussen

In nauwe samenwerking met de sponsor van het G-team, ING Bank Amersfoort, zijn twee busjes aangeschaft voor het vervoer van jeugd-, senioren-, G-teams en de facilitaire commissie. Hoofdsponsor Fishpartners en Jeugdhoofdsponsor Bakkerij Wouter de Graaf doen een forse duit in het zakje voor de jaarlijkse exploitatiekosten van de bussen en de aflossing zal de Club van 100 van IJsselmeervogels voor haar rekening nemen.

IJsselmeervogels had in het verleden al eerder soortgelijke busjes, maar inmiddels zijn deze twee gele busjes dusdanig verouderd dat het wachten is tot deze niet meer door de keuring komen. IJsselmeervogels had daarom behoefte aan vervanging. Destijds zijn de busjes beschikbaar gesteld door Bakkerij ’t Stoepje, iets waar IJsselmeervogels nog steeds dankbaar voor is.

Op de foto staan Peter Frans Koelewijn en André van Diermen namens sponsoren FishPartners en Bakkerij Wouter de Graaf, Henk de Graaf en Willem Koelewijn namens de club van 100, bestuurslid Marcel de Graaf, Lammert Heinen (inkoop materialen)en Peter Koelewijn (beheerder busjes).

De foto is gemaakt door Mark van Hardeveld, waarvoor dank!

Busjes club van 100 3

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen