Nieuws

Volgen op

Komend seizoen geen JO16-1 en JO14-1

De TC-jeugd heeft uitvoerig gesproken over de nieuwe manier van indelen van de KNVB per kalenderjaar. De voordelen van deze manier van denken zijn duidelijk, en onderkennen we vooral bij de onderbouw van de jeugdopleiding.

In de bovenbouw liepen we dit jaar echter tegen een aantal knelpunten aan, die erg vervelend waren. De belangrijkste was, dat O17- en O15-teams niet kunnen helpen als O16- of O14-teams problemen hebben met te weinig spelers. Want de oudere spelers mogen niet voor het jongere team spelen.

Verder kunnen we met alleen maar O17- en O15-teams de spelers beter op hun eigen niveau indelen. Hierdoor hebben de teams gemiddeld minder uitschieters naar boven en naar beneden. Tot slot zijn er veel meer poules om deze ploegen op de juiste sterkte in te delen. Bij de O16- en O14-teams was dat veel meer beperkt.

JO17-2 en JO15-2 team zijn komend seizoen gewoon selectieteams. De JO17-2 wordt komend seizoen getraind door Seiran Simonian. Voor de JO15-2 zijn we nog op zoek naar een trainer. Mocht u hiervoor interesse hebben, wilt u dan contact opnemen met [email protected]

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen