Nieuws

Volgen op

Komend seizoen geen JO16-1 en JO14-1

De TC-jeugd heeft uitvoerig gesproken over de nieuwe manier van indelen van de KNVB per kalenderjaar. De voordelen van deze manier van denken zijn duidelijk, en onderkennen we vooral bij de onderbouw van de jeugdopleiding.

In de bovenbouw liepen we dit jaar echter tegen een aantal knelpunten aan, die erg vervelend waren. De belangrijkste was, dat O17- en O15-teams niet kunnen helpen als O16- of O14-teams problemen hebben met te weinig spelers. Want de oudere spelers mogen niet voor het jongere team spelen.

Verder kunnen we met alleen maar O17- en O15-teams de spelers beter op hun eigen niveau indelen. Hierdoor hebben de teams gemiddeld minder uitschieters naar boven en naar beneden. Tot slot zijn er veel meer poules om deze ploegen op de juiste sterkte in te delen. Bij de O16- en O14-teams was dat veel meer beperkt.

JO17-2 en JO15-2 team zijn komend seizoen gewoon selectieteams. De JO17-2 wordt komend seizoen getraind door Seiran Simonian. Voor de JO15-2 zijn we nog op zoek naar een trainer. Mocht u hiervoor interesse hebben, wilt u dan contact opnemen met [email protected]

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's