Nieuws

Volgen op

MO17-1 op zoek naar succes in competitie én beker

Eerder deze week meldden we al het succes van IJsselmeervogels MO19-1. Ook de meiden van IJsselmeervogels MO17-1 zijn aan een goed seizoen bezig. Het team van trainer Henk van de Groep doet nog mee op de prijzen in competitie én beker.

IJsselmeervogelS MO17-1 komt momenteel uit in de Tweede klasse B en staat na zes wedstrijden ongeslagen op kop. Vijf keer werd gewonnen en één keer werd gelijkgespeeld. De concurrentie staat dichtbij, want het Veenendaalse VRC MO17-1 heeft net zoveel verliespunten, maar moet nog wel een wedstrijd meer spelen. Op 5 mei wacht de directe ontmoeting met VRC en ook daarna moeten in de drie daaropvolgende wedstrijd niet teveel punten verloren worden om de titel veilig te stellen.

Ook in de beker verloopt het voorspoedig voor de meiden Onder-17. Via De Bilt (4-1), Brederodes (7-0) en Eemnes (0-9) werd de poulefase eenvoudig overleefd. In de ronde daarna maakte SC 't Gooi MO17-2 het lastig, maar wonnen de Rooien met 5-3. Eind februari werd afgerekend met Victoria MO17-1 (2-4) waardoor nu een wedstrijd tegen CSW wacht. Op 28 april speelt IJsselmeervogels MO17-1 om 13.00 uur op het hoofdveld tegen de ploeg die in de Tweede klasse G nog volop strijdt om de titel. Vanaf deze plaats veel succes gewenst

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen